Mobiel:
+31 (0)6 1400 4762

Adres:
​Ooipoortstraat 21, 6981 DS Doesburg

Zelf papier maken

Papierscheppen in papiermakerij Doesburg

Zelf papierscheppen in papiermakerij Doesburg

Zelf papier maken

De papiermakerij Doesburg is 3 dagen per week geopend waardoor je op deze dagen kan komen papierscheppen. Dit mag ook tijdens de culturele zondag (eerste zondag van de maand). Omdat er toch al onkosten gemaakt worden, kost het papierscheppen zelf niets. De woensdag en vrijdag is er plek voor maximaal 3 personen extra en voor de donderdag is er plek voor maximaal 2 personen. Het papier dat je meeneemt betaal je tot een maximaal bedrag van €40,00 per persoon. De prijzen staan onder dit bericht vermeld.

Het aanmelden is belangrijk zodat we weten hoeveel personen er die dag komen maar is niet noodzakelijk. We kunnen maximaal 2 of 3 personen extra kwijt in onze papiermakerij.

Kosten A4 vel

De kosten voor een A4 velletje is €1,50 per vel inclusief 21% btw. Meer dan 27 vellen dan betaal je een vaste prijs van €40,00 inclusief 21% btw.

Kosten A5 vel

De kosten voor een A5 velletje is €1,00 per vel inclusief 21% btw. Meer dan 40 vellen dan betaal je een vaste prijs van €40,00 inclusief 21% btw.

Kosten A6 vel

De kosten voor een A6 velletje is €0,80 per vel inclusief 21% btw. Meer dan 50 vellen dan betaal je een vaste prijs van €40,00 inclusief 21% btw.

Onze locatie

Sinds 2020 hebben we in Doesburg een werkplaats onder de naam Papiermakerij Doesburg. Hier verzorgen we workshops, cursussen, lezingen en lessen en maken er bijna dagelijks bijzonder papier.

Professionele begeleiding

Eenmaal aangekomen in de papiermakerij Doesburg, bespreek je met iemand van het team van c-paper wat de wensen zijn. Je wordt dan geholpen met het opzetten van de juiste papierpulp en je kunt aan het scheppen.

Papier komen scheppen

Je mag een afspraak maken maar het is niet noodzakelijk. Wel kunnen er maximaal 3 personen papier komen scheppen in onze werkplaats tijdens openingstijden. Je betaalt alleen de vellen die je meeneemt.