Mobiel:
+31 (0)6 1400 4762

Adres:
​Ooipoortstraat 21, 6981 DS Doesburg

Workshop papierscheppen c-paper

Momenteel wordt er wekelijks wel een workshop papierscheppen in papiermakerij Doesburg gegeven. Bij papiermakerij Doesburg (ooipoortstraat 21, 6981 DS, Doesburg) zijn 3 verschillende groepen workshops papierscheppen te volgen of afspraak of gewoon door inloop.

Yvonne schept papier

Workshops volwassenen

Bijna wekelijks worden er workshops papierscheppen voor volwassenen geven. Deze workshops zijn uniek van opzet en hebben als doel je te laten experimenteren.

Yvonne leert kinderen papierscheppen

Workshops voor kinderen

Er worden workshops voor kinderen gegeven via Sjors Creatief (actiefindoesburg.nl), basisscholen en in papiermakerij Doesburg.

Ewald Weijers geeft uitleg voor een groep cursisten in Borculo

Workshops voor groepen

Er zijn groepen die een dagje Doesburg hebben gepland en dan ook even een workshop papierscheppen willen meepakken in papiermakerij Doesburg.

Workshop papierscheppen op locatie

Op enkele locaties zoals in ’t spuythuys te Borculo, basisscholen in de gemeente Brummen en Basisscholen uit de gemeente Winterswijk, The Green circle te Winterswijk, De Floral academy te Ede en Christelijk College Schaersvoorde te Aalten worden door het team van C-paper en Karin Bosch workshops papierscheppen op locatie gegeven. Wij geven alleen workshops op onderstaande locaties anders moet de papiermakerij Doesburg te vaak dicht. Workshops op (basis)scholen gaat via een (cultuur)organisatie.

Yvonne schept papier

‘T Spuythuys Borculo

Karin Bosch van maakplaats ‘T Spuythuys te Borculo verzorgt verschillende workshops waaronder ook een Workshop papierscheppen en Ecoprinten gezamenlijk met Ewald Weijers.

Yvonne leert kinderen papierscheppen

Basisscholen Brummen

De duo cultuur coördinatoren van Stichting Welzijn Brummen zorgen voor aanmeldingen voor workshops papierscheppen op de basisscholen in de gemeente Brummen vanaf groep 6.

Ewald Weijers geeft uitleg voor een groep cursisten in Borculo

Basisscholen Winterswijk

De Junior Directeur Educatie van museum Mondriaan te Winterswijk zorgen voor aanmeldingen voor workshops papierscheppen op de basisscholen in gemeente Winterswijk.

Yvonne schept papier

De Green Circle Winterswijk

In de week van 18 augustus t/m 25 augustus 2024 vindt het festival Oerkracht plaats waar echte vakmensen workshops verzorgen in de natuur gedurende de week.

Yvonne leert kinderen papierscheppen

Floral academy Ede

Op de bloemistenopleiding Floral Academy te Ede wordt een seminar papierscheppen gegeven voor toekomstige bloemisten. Dit gebeurt in samenwerking met Birgit Davids.

Ewald Weijers geeft uitleg voor een groep cursisten in Borculo

C.C. Schaersvoorde Aalten

Op 21 december 2023 hebben Karin Bosch en Ewald Weijers een workshops papierscheppen op Christelijk College Schaersvoorde te Aalten.

Enkele voorbeelden

Workshop papierscheppen

Japans papier maken

Workshop Washi papier maken

Papier met bloemen

Handgeschept papier maken met bloemen

Kaarten maken

Handgeschepte kaarten maken

Speciaal papier

Handgeschept papier van plant vezels

Aankomende evenementen