C-paper

Ambacht papier en kennis centrum

Workshop papierscheppen

Bij c-paper is Yvonne Huiskamp de aangewezen persoon voor het verzorgen van een workshops papierscheppen. We bieden de workshop papierscheppen op maat aan waarin U de locatie, de datum, het tijdstip, met wie en wat u wilt leren tijdens de workshop bepaalt.

De workshop papierscheppen is ook aan te passen voor scholen/klassen/instelling zoals nu al gebeurt bij de Mollenhof te Oeken of diverse basisscholen.

Workshop papierscheppen

Workshop papierscheppen aan de kraam
Een workshop papierscheppen op maat wordt met u besproken zodat de workshop echt op maat gegeven kan worden. Ook bestaat de mogelijkij om 1 op 1 een workshop te volgen.
Handgeschepte kerstkaarten drogen op toren

Indien de corona regels het toelaten verzorgen Yvonne en Ewald een workshop handgeschepte kaarten maken. De workshop worden gegeven in de workshopruimte van kunstlab Doesburg.

Van vezel tot kunst
Karin Bosch van Bosch atelier is sinds kort de eigenaar van het spuythuys te Borculo en verbouwd dit tot een maakplaats. Vanaf 1 mei 2021 gaat c-paper er workshops verzorgen voor diverse groepen.
Diverse soorten handgeschept papier op stapel
Steeds meer instellingen hebben een dagbesteding met papier maken. Vanuit c-paper geven we workshops aan cliƫnten of begeleiders. De workshop wordt in overleg op maat gemaakt.
Yvonne Huiskamp leert kinderen papierscheppen
Het team van c-paper verzorgt ook workshops papierscheppen in de klas of externe locatie voor klassen.Zo kunnen leerlingenof docenten kennis maken met erfgoed papierscheppen.
Handgeschept asperge menukaart kalligrafie beschreven
Het team van c-paper verzorgt ook workshops op maat voor bedrijven. Heeft u een bedrijf waarbij veel met papier wordt gewerkt dan laten we graag zien hoe ambachtelijk papier wordt gemaakt.
workshop schaaltjes maken Creadoe Utrecht
Organiseert u een evenement en wilt u extra’s bieden zoals een workshops voor de jeugdige bezoekers, dan kan het team van
c-paper u hierbij helpen in de vorm van een workshop papierscheppen.
Diverse soorten handgeschept papier op stapel
Marchelma van Breugel is papier restaurateur en eigenaar van Snipper.eu . Ze verzorgt papier clinics waarbij je heel diep ingaat op papier en de eigenschappen van het papier middels expirementen.

Contact:

c-paper

papier ambacht en kennis centrum

Demonstratie papierscheppen vive la france