C-paper

Ambacht papier en kennis centrum

Workshop papierscheppen

Bij c-paper is Yvonne Huiskamp de aangewezen persoon voor het verzorgen van een workshops papierscheppen. We bieden de workshop papierscheppen op maat aan waarin U de locatie, de datum, het tijdstip, met wie en wat u wilt leren tijdens de workshop bepaalt.

De workshop papierscheppen is ook aan te passen voor scholen/klassen/instelling zoals nu al gebeurt bij de Mollenhof te Oeken of diverse basisscholen.

Workshop papierscheppen

Workshop papierscheppen aan de kraam
Een workshop papierscheppen op maat wordt met u besproken zodat de workshop echt op maat gegeven kan worden. Ook bestaat de mogelijkheid om 1 op 1 een workshop te volgen.
Handgeschepte kerstkaarten drogen op toren
Yvonne en Ewald verzorgen een workshop handgeschepte kaarten maken. De workshop worden gegeven tot 6 personen in de papiermakerij en tussen de 6 en 10 personen in het kunstlab.
Van vezel tot kunst
Karin Bosch van Bosch atelier heeft ’t Spuythuys verbouwt tot een maakplaats waar allerlei activiteiten gehouden kunnen worden. Ewald verzorgt daar diverse workshops papierscheppen.
Diverse soorten handgeschept papier op stapel
Steeds meer instellingen hebben een dagbesteding met papier maken. Vanuit c-paper geven we workshops aan cliƫnten of begeleiders. De workshop wordt in overleg op maat gemaakt.
Yvonne Huiskamp leert kinderen papierscheppen
Het team van c-paper verzorgt ook workshops papierscheppen in de klas of externe locatie voor klassen. Zo kunnen leerlingen of docenten kennis maken met erfgoed papierscheppen.
Handgeschept asperge menukaart kalligrafie beschreven
Het team van c-paper verzorgt ook workshops op maat voor bedrijven. Heeft u een bedrijf waarbij veel met papier wordt gewerkt dan laten we graag zien hoe ambachtelijk papier wordt gemaakt.
workshop schaaltjes maken Creadoe Utrecht
Organiseert u een evenement en wilt u extra’s bieden zoals een workshops voor de jeugdige bezoekers, dan kan het team van
c-paper u hierbij helpen in de vorm van een workshop papierscheppen.
Diverse soorten handgeschept papier op stapel
Samen met Marchelma van Snipper papierrestauratie verzorgt Ewald cursussen “Onderzoeken en papier maken” waarbij je eerst papier onderzoekt in Gouda en in Doesburg kom je het papier maken.
Vlas plukken in Hollander wachten op de start liggend
Ewald verzorgt ook masterclasses Ambachtelijk papier maken. In een masterclass maak je je eigen handgeschepte papier zoals bijvoorbeeld Aquarelpapier of papier om te bedrukken.
workshop schaaltjes maken Creadoe Utrecht
Het team van c-paper verzorgt ook workshops op maat voor groepen tussen de 10 en 20 personen op locatie of bij zalencentrum de Meent te Angerlo. Het maximale is 20 personen i.v.m. de begeleiding.

Contact:

c-paper

papier ambacht en kennis centrum

Demonstratie papierscheppen vive la france