Workshop papier scheppen bij c-paper

Sinds 2015 verzorgen we vanuit c-paper een workshop papier scheppen voor jong en oud. Door de vele jaren ervaring hebben de workshops een open karakter zodat deze heel gemakkelijk zijn aan te passen met uw eigen creativiteit. Door de vele jaren ervaring en experimenten kan het team van c-paper u uitstekend begeleiden tijdens de workshop.

We werken overwegend met goede papierpulp van linnen, vlas, katoen, hennep, abaca, gampi, kozo, ardennes houtvezels of textielvezels van papiermolen de schoolmeester uit Westzaan. Mocht men met gerecycled papier willen werken dat kan ook door bijvoorbeeld te mixen met een andere vezel. De hieronder genoemde prijzen zijn incl. 21% btw.

Een workshop papier scheppen worden gehouden in papiermakerij Doesburg aan de Ooipoortstraat 21 6981 DS te Doesburg met uitzondering van de workshops in ’t Spuythuys Borculo. Hiervan is het adres Korte wal 11 te Borculo.

Geef hier je e-mail adres op waar we je op kunnen bereiken voor afstemming van de workshop.
Zet een vinkje voor een voor dagdeel of hele dag workshop papierscheppen. 1 keuze mogelijk.
Geef hier het aantal personen (een kind t/m 13 jaar is ook een persoon) op met wie je de workshop gaat volgen. 1 keuze mogelijke. Voor groepen gelden andere regels/tarieven neem contact op met secretariaat@c-paper.nl

Adres:
Ooipoortstraat 21
6981 DS Doesburg
Mobiel: +31 06 14004762
secretariaat@c-paper.nl

Openingstijden:
Donderdag t/m Zaterdag:
12:00 t/m 17:00

Eerste zondag v/d maand: 12:00 t/m 17:00