Het team van c-paper maken handgeschept papier in opdracht en verkopen geen handgeschept papier aan de werkplaats. Hiervoor zijn zogenaamde verkooppunten opgezet.

Welke dat zijn kunt u hieronder zien.
Boerderijmuseum Lebbenbrugge uit Borculo verkoopt handgeschepte kaarten van c-paper die speciaal voor hun zijn bedrukt door het team van c-paper.

De kaarten maken onderdeel uit van een serie die bestaat uit 3 verschillende tekeningen. Het papier is gemaakt van 100% linnen vezels. De handgeschepte kaarten van c-paper zijn alleen te koop in boerderijmuseum te Borculo.

Kortom breng een bezoekje aan boerderijmuseum Lebbenbrugge in Borculo.
Kantoor en boekhandel Hendriks (tevens VVV kantoor) uit Eerbeek verkoopt handgeschepte kaarten gemaakt door het team van c-paper. De kaarten bestaan uit 100% vezels (meestal zijn dit linnen vezels). De kaarten worden in het papierdorp Eerbeek gemaakt en doorgaans bedrukt met behulp van de printer, stempels of andere druktechnieken. De handgeschepte kaarten zijn 100% handwerk uit Eerbeek en alleen bij kantoor en boekhandel Hendriks te koop.

Kortom leuke kaarten nodig van het papierdorp Eerbeek, kijk dan eens bij
Kantoor en boekhandel Hendriks.
Letterpers uit Amersfoort is een ambachtelijke drukkerij die allerlei soorten en maten kaarten ontwerp en ambachtelijke wijze bedrukt. Het team van c-paper heeft al diverse kleuren handgeschept papier gemaakt voor de speciale trouwkaarten en ze verkopen ook het handgeschepte papier van c-paper. Het papier bestaat uit 100% vezels (een mix van 50% katoen en 50% abaca (bast van een bananenboom) vezels).

Kortom ben je op zoek naar een bijzondere kaart? Kijk dan eens bij Letterpers uit Amersfoort.