papierscheppen voor groepen

Papierscheppen voor groepen

Ben je op zoek naar een familie-uitje, bedrijfsuitje of een gewoon een groepsuitje? C-paper bied je de mogelijkheid om naar papierschepperij het oude klooster te Eerbeek te komen. Echter door de beperkte ruimte kunnen we niet meer dan 10 personen tegelijkertijd ontvangen. Mochten de groepen toch groter zijn dan kunnen we uitwijken naar een andere locatie.

(Let wel op zaterdag is er geen mogelijkheid om groepen te ontvangen i.v.m. de openstelling).

Wilt u een afspraak maken of meer informatie willen hebben dan kunt u zaterdags van 10:00 t/m 17:00 uur terecht bij papierschepperij het oude klooster, telefonisch contact opnemen met 1 van de medewerkers of een E-mail sturen naar
secretariaat@c-paper.nl

Let wel zaterdags kan er niet gereserveerd worden in verband met de openstelling van papierschepperij het oude klooster. Tijdens deze dag lopen bezoekers in en uit en heeft een medewerker van c-paper onvoldoende aandacht voor u.

De hieronder genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Groep van 10 personen of minder

Voor het bezoek van groepen wordt er altijd een programma opgesteld in overleg met de aanvrager. Dit is vaak maatwerk en daardoor bestaat er geen vast programma. Voor deze groep bestaat de mogelijkheid om de ruimte van papierschepperij het oude klooster te Eerbeek te gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld ontvangst met een kop koffie of thee en eventueel wat lekkers, een uitleg over papier maken, de historie van de papierindustrie te Eerbeek en dan een workshop papierscheppen/papiermaken etc.

Prijs voor per persoon per uur: € 7,00
Afspraak maken dat kan op de 3 manieren die bovenaan deze pagina staan weergegeven.

Kinderfeest tot 8 kinderen

Voor het bezoek van kinderen wordt er altijd een programma opgesteld in overleg met de aanvrager. Dit is vaak maatwerk en daardoor bestaat er geen vast programma. Voor deze groep bestaat de mogelijkheid om de ruimte van papierschepperij het oude klooster te Eerbeek te gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld ontvangst met limonade en eventueel wat lekkers, een uitleg over papier maken op een speelse manier, en dan een workshop papierscheppen/papiermaken etc.

Prijs voor per kind: € 12,50
Afspraak maken dat kan op de 3 manieren die bovenaan deze pagina staan weergegeven.

Groepen groter dan 10 personen

Voor groepen tussen de 10 en 20 mensen is er niet voldoende ruimte bij papierschepperij het oude klooster. Hiervoor zijn wel andere locaties te regelen in Beekbergen of Eerbeek of eventueel de groep splitsen in 2-en. Voor het bezoek van groepen wordt er altijd een programma opgesteld in overleg met de aanvrager. Dit is vaak maatwerk en daardoor bestaat er geen vast programma.

Prijs is op aanvraag i.v.m. maatwerk.
Afspraak maken dat kan op de 3 manieren die bovenaan deze pagina staan weergegeven.

Op eigen locatie

Heeft u zelf een locatie en wilt u daar een workshop papier maken/papierscheppen gaan organiseren natuurlijk is dat mogelijk. U betaald dan een totaal prijs tot maximaal 20 personen. 2 zeer deskundige medewerkers komen dan op locaties met de benodigde materialen voor de workshops. Er wordt in overleg met u een programma samengesteld.

Totaal prijs is €165,00 tot maximaal 8 uur exclusief reiskosten.
Afspraak maken dat kan op de 3 manieren die bovenaan deze pagina staan weergegeven.

Te verwachten…

Omdat er veel samenwerking mogelijk is met ondernemers binnen Eerbeek, zal er ook gekeken worden naar leuke mogelijkheden voor groepsuitjes in combinatie met zo’n ondernemer. Bijvoorbeeld vanuit het VVV kantoor te Eerbeek bijvoorbeeld een fietstochtje, in samenwerking met de oliemolen een leuke wandeling of papierscheppen inclusief overnachting bij Huis ter Eerbeek (Fletcher hotels).