Verhuur papierscheppen

Verhuur papierscheppen

Het nadeel van papierscheppen is dat de projecten vaak langer duren dan 1 dag waardoor je eigenlijk alle spullen moet laten staan zodat je door kan werken op de volgende dag. In dat geval heb je best veel ruimte nodig. Denk hierbij aan ruimte om de papierpulp te
maken, vervolgens een schepruimte waar je het papier kan scheppen en afkoetsen en niet geheel onbelangrijke een ruimte om te drogen. Daarbij wordt er wel een geknoeid met
water.

Naast de hoeveelheid ruimte heb je natuurlijk ook nog materialen nodig zoals papierpulp, schepramen, vilten en mogelijk een pers. Wil je experimenteren dan heb je vaak ook nog
figuren, toevoegingen, kleurstoffen/pigmenten of ander hulpstoffen nodig.

Misschien heb je wel een idee en zie je het eindresultaat al helemaal voor je maar weet je niet hoe je dit gaat realiseren.

Wat zou het dan toch ideaal zijn als dit allemaal voorhanden was.

C-paper bied uitkomst. Het is mogelijk om deze materialen en eventueel kennis voor een dagdeel van ongeveer 4 uurtjes aangesloten te huren.
Voor de oplettende lezer die ziet meteen dat er wat veranderd is en dat klopt. Medewerkers van C-paper hebben de strippenkaart geïntroduceerd. De prijs is meteen inclusief gebruik van papierpulp, kleurstoffen en hulpstoffen en er staat een kortingspercentage op de aankopen die je doet op de dag dat je het materiaal huurt voor een dagdeel. Deze korting geld NIET op strippenkaarten, cadeaubonnen of papier of materiaal van derde.

De hieronder genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw en inclusief het gebruik van papierpulp, kleurstoffen etc.

Strippenkaart met 3 strippen

De strippenkaart is een jaar geldig na datum aanschaf. Bij elke keer dat je komt (wel even van te voren reserveren) wordt er een stempel, datum en handtekening gezet. Aankopen die je in dat dagdeel doet, leveren een korting op van 10% op. Deze korting is NIET geldig voor aanschaf van strippenkaarten, cadeaubonnen en papier of materiaal van derde.

Prijs: € 70,00 voor 3 strippen Korting tijdens die 3 dagdelen: 10% (Geld NIET voor strippenkaarten, cadeaubonnen en materiaal en papier van derde)

Strippenkaart met 5 strippen

De strippenkaart is een jaar geldig na datum aanschaf. Bij elke keer dat je komt (wel even van te voren reserveren) wordt er een stempel, datum en handtekening gezet. Aankopen die je in dat dagdeel doet, leveren een korting op van 15% op. Deze korting is NIET geldig voor aanschaf van strippenkaarten, cadeaubonnen en papier of materiaal van derde.

Prijs: € 100,00 voor 5 strippen Korting tijdens die 5 dagdelen: 15% (Geld NIET voor strippenkaarten, cadeaubonnen en materiaal en papier van derde)

Strippenkaart met 10 strippen

De strippenkaart is een jaar geldig na datum aanschaf. Bij elke keer dat je komt (wel even van te voren reserveren) wordt er een stempel, datum en handtekening gezet. Aankopen die je in dat dagdeel doet, leveren een korting op van 20% op. Deze korting is NIET geldig voor aanschaf van strippenkaarten, cadeaubonnen en papier of materiaal van derde.

Prijs: € 170,00 voor 10 strippen Korting tijdens die 10 dagdelen: 20% (Geld NIET voor strippenkaarten, cadeaubonnen en materiaal en papier van derde)

Voor meer informatie of reserveringen kunt u het beste telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers van C-paper of door een E-mail te sturen naar
secretariaat@c-paper.nl
Voorbeelden:
werkplaats-hameinde-13-loenen-300x225 de-nat-pers-van-hout-300x225
werkplaats-horstweg-loenen-300x225 papier-sottile-drogen-op-lakens-300x225
transferpers-op-tafel-300x225 grote-schepkuip-vol-papierpulp-300x225