Verhuur papiermakerij Doesburg

Eind 2020 heeft het team van c-paper zijn werkplaats in het centrum van Doesburg met als missie het borgen van het immaterieel erfgoed inventaris papierscheppen. Dit betekent dat we er alles aan doen om mensen mogelijkheden aan te reiken om papier te kunnen scheppen waarbij ze geen rommel thuis hebben of dure investeringen hoeven te doen. C-paper biedt de mogelijkheid voor de verhuur van papiermakerij Doesburg (ruimte) om papier te scheppen of onze Hollander beater om papierpulp te maken onder professionele begeleiding.

We werken overwegend met goede papierpulp van linnen, vlas, katoen, hennep, abaca, gampi, kozo, ardennes houtvezels of textielvezels van papiermolen de schoolmeester uit Westzaan. Mocht men met gerecycled papier willen werken dat kan ook door bijvoorbeeld te mixen met een andere vezel. De hieronder genoemde prijzen zijn incl. 21% btw.

Voor meer informatie kunt u eventueel een bezoek brengen aan papiermakerij Doesburg aan de Ooipoortstraat 21 6981 DS te Doesburg. Hier kunnen allerlei creatieve ideeën gedemonstreerd worden.

Adres:
Ooipoortstraat 21
6981 DS Doesburg
Mobiel: +31 06 14004762
secretariaat@c-paper.nl

Openingstijden:
Donderdag t/m Zaterdag:
12:00 t/m 17:00

Eerste zondag v/d maand: 12:00 t/m 17:00