C-paper

Ambacht papier en kennis centrum

Verhuur van Doesburgse papiermakerij

Voor mensen die thuis geen rommel willen hebben of willen besparen op de investeringen die nodig zijn om papier te kunnen scheppen, hebben ze bij c-paper de mogelijkheid om de werkplaats De Doesburgse papiermakerij te huren of de Hollander beater om papierpulp te kunnen maken.

verhuur Doesburgse papiermakerij

Aan deze pagina wordt nog gewerkt om u te voorzien van de juiste informatie.

In verband met de coronavirus en de daarbij behorende maatregelen, zijn er geen zekerheden voor het gebruik van onze werkplaats De Doesburgse papiermakerij of de Hollander beater.

Excuses voor het ongemak namens Yvonne Huiskamp en Ewald Weijers

Verhuur Doesburgse papiermakerij

Heeft u het idee om grote vellen handgeschept papier te gaan maken, ziet u al die investeringen niet zo zitten, heeft u geen Hollander beater om goede papierpulp te maken, of heeft u gewoon weg geen plek thuis? Dan bied c-paper met de verhuur van de Doesburgse papiermakerij uitkomst.

Bij de Doesburgse papiermakerij hebben ze allerlei materialen om papier te kunnen scheppen. U kunt hier gebruik van maken tegen een gereduceerd tarief.
Helaas door allerlei maatregelen in verband met het corona virus is het nu niet mogelijk om de Doesburgse papiermakerij te huren.

Contact:

c-paper

papier ambacht en kennis centrum

Demonstratie papierscheppen vive la france