opdrachten voor c-paper:

Medewerkers van C-paper krijgen het momenteel steeds drukker met allerlei opdrachten om mooi en speciaal handgeschept papier te maken. Steeds meer zie we het handgeschepte papier terug in menukaarten, geboortekaarten of trouwkaarten. Ook is het handgeschepte papier in trek met watermerken en vergé lijnen. Door ook meer aandacht te hebben voor de papierkunst, zijn er steeds meer kunstenaars die of het handgeschepte papier zelf maken of een opdracht voor c-paper neerleggen om bijvoorbeeld aquarel papier te scheppen.

Door deze toename in de opdrachten om handgeschept papier te maken, is begin januari 2018 het plan opgepakt om de productie capaciteit te vergroten door de schepruimte te verplaatsen naar een veel grotere ruimte en beter afstemming en planning. Hierdoor kunnen we meer opdrachten afhandelen.

Papier watermerk en vergé lijnen:

Datum: 25 januari 2018
Na de eerste opdracht van de papierschepperij uit België te hebben afgehandeld kwam het tweede verzoek direct erna van iemand ook uit België. Het betreft hier vellen van het formaat 43x62cm (Royal formaat) en het formaat 32x45cm (Chancery formaat) met een watermerk en vergé lijnen in het papier. Het eerste verzoek is gemaakt van lompen papierpulp van de schoolmeester.

Formaat 10x10cm en 15x15cm

Datum: 25 januari 2018
Binnenkort wordt er ook handgeschept papier gemaakt voor een gewaardeerde kunstenares uit Apeldoorn. Het gaat hier om dikke velletjes handgeschepte aquarel velletjes grote dan 300 grams van het formaat 10x10cm en 15x15cm.

Handgeschept papier voor menukaart

Datum: 25 januari 2018
Voor een reclame bureau uit Zwolle zijn we bezig om papier te maken voor een klant (een zeer goed restaurant) van hun. Het papier wordt bewerkt tot een menukaart en bevat alle kruiden die het restaurant gebruikt in hun gerechten. Momenteel worden er diverse testjes gedaan om te kijken of de kruiden niet afgeven in het papier.