nieuwe papier producten:

Medewerkers van C-paper trekken er regelmatig op uit, speuren het internet af of ontwerpen zelf allerlei papiersoorten of dingen van papier. Soms komen nieuwe papier producten tot stand uit een opdracht of project. Door de introductie van papierkunst bij de medewerkers van c-paper lopen er diverse dingen die uitgezocht worden. Dit gaat op korte termijn ook nieuwe papier producten opleveren. Hierbij valt te denken aan complete lampen met papieren lampenkappen of bustes van papier.

De nieuwe papier producten zijn hieronder uitgewerkt en te koop bij Papierschepperij het oude klooster

Papier uit Cambodja:

Datum: 25 januari 2018
Een tijdje geleden hebben we wat handgeschept papier ingekocht bij Nederlanders in Siem Reap te Cambodja. Zij waren bezig om lokale inwoners voor een goed loon aan werk te helpen. Dit project is gestrand maar de contacten zijn er nog. Het papier wordt gemaakt bij een lokaal papierfabriekje door een Japanner. Hij maakt het geheel op Japanse wijze en van de bast van een bananenboom die daar ter plekke groeien. Een aantal mensen uit de buurt werken er ook. Binnenkort meer hierover.

Eigen papierpulp

Datum: 25 januari 2018
De eigen Hollander (ook wel maalbak of beater genoemd) draait overuren. Momenteel zijn medewerkers bezig om eigen papierpulp te maken van Katoen, Linnen of Hout vezels uit halfstof platen. Er zullen nog wat reparaties en testen gedaan moeten worden om te kijken of de juiste papierpulp gemaakt is. Deze natte papierpulp wordt gedroogd en zal binnenkort te koop zijn bij Papierschepperij het oude klooster. te Eerbeek.

Webshop in aanbouw

Datum: 25 januari 2018
Er is in 2017 hard gewerkt aan structuur en een marktonderzoek gedaan. Begin 2018 zijn we begonnen aan de eerste verandering. Deze website is compleet vernieuwd. Er kunnen alleen nog opdrachten geplaatst worden middels deze website voor handgeschept papier en schepramen. Daarnaast zal er meer informatie gedeeld worden. Een ander onderdeel is de implementatie van een webshop. Deze is in aanbouw en komt binnenkort live.