lijnzaad papier van de korenmolen :

Medewerkers van C-paper hebben tijdens het molenfestijn 2018 zogenaamd handgeschept lijnzaad papier van de korenmolen te Eerbeek gemaakt. Na de ontvangst van een aantal lijnzaad koeken, zijn de medewerkers meteen aan de slag gegaan met experimenteren. De lijnzaad wordt fijn geslagen en vervolgens met de Eerbeekse papierpulp vermengd die op dat moment klaar staat om papier van te scheppen.

flaxseed paper from the flour mill:

C-paper employees made so-called handmade flaxseed paper from the flour mill in Eerbeek during the 2018 mill festival. After receiving a number of flaxseed biscuits, the employees immediately started experimenting. The linseed is finely crushed and then mixed with the Eerbeek paper pulp which is ready to scoop paper at that moment.

Het handgeschepte papier is te koop bij papierschepperij het oude klooster te Eerbeek en voorlopig alleen nog in het A5 formaat.

The handmade paper is for sale at papieschepperij the old monastery in Eerbeek and for now only in the A5 format.

De hieronder genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzend kosten.

The prices below are inclusive of 21% VAT and excluding shipping costs.

handgeschept lijnzaad papier van de korenmolen:

Eerst worden er lijnzaad koeken gehaald bij de korenmolen te Eerbeek en daarna worden er kleine stukjes van de koek afgeslagen met behulp van een hamer. Er staat een schepkuip klaar met Eerbeekse papierpulp en daar wordt de fijn geslagen lijnzaad doorheen geroerd. Vervolgens worden er A5 velletjes van geschept, geperst, gedroogd en nabewerkt.

Prijs: € 0,80 per A5 velletje