handgeschepte kaarten uit Eerbeek

Medewerkers van C-paper zijn voortdurend bezig met het maken van nieuwe handgeschepte kaarten uit Eerbeek. De handgeschepte kaarten uit Eerbeek worden gemaakt bij papierschepperij het oude klooster te Eerbeek. Ze zijn te verkrijgen bij onze verkooppunten.

hand-drawn cards from Eerbeek

Employees of C-paper are constantly working on making new hand-scooped cards from Eerbeek. The hand-made cards from Eerbeek are made at papieschepperij the old monastery in Eerbeek. They are available at our points of sale .

De handgeschepte kaarten zijn te verkrijgen met een toplaag van een servet, van lijnzaadpapier, van kruidenpapier, met een preeg en bedrukt met behulp van onze printer.

The hand-made cards are available with a top layer of a napkin, of flaxseed paper, of spice paper, with a embossing and printed with the help of our printer.

De hieronder genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzend kosten.

The prices below are inclusive of 21% VAT and excluding shipping costs.

handgeschepte kaarten uit Eerbeek met toplaag van een servet:

De kaarten worden geschept en daarna afgelegd op vilt waarna vervolgens de bovenste laag van het servetje erop gelegd wordt. Het natte papier wordt geperst, gedroogd, nabewerkt wordt om vervolgens verpakt te worden in celefaan en een mooie oud Hollandse enveloppe.

Prijs: € 2,95 (er zijn bonnen in omloop waardoor een kaart € 1,95 kost)

Handgeschepte kaarten uit Eerbeek met een preeg:

De kaarten wordt geschept en daarna voorzien van een preeg (dit is een voorwerp wat je op het natte papier legt)waarna je papier perst zodat een afdruk van een voorwerp in het papier terecht komt. Het papier wordt gedroogd, nabewerkt en verpakt in een celefaan met een mooie oud Hollandse enveloppe.

Prijs: € 3,25 per stuk

Handgeschepte kaarten uit Eerbeek bedrukt door middel van een printer:

De kaarten worden zonder iets geschept, geperst, gedroogd en nabewerkt. Na dit proces verdwijnt het papier in de printer en wordt daarna verpakt in celefaan met een mooi oud Hollandse enveloppe.

Prijs: € 3,25 per stuks

Handgeschepte kaarten uit Eerbeek van lijnzaad- of kruidenpapier:

De kaarten worden gemaakt van het papier waaraan lijnzaad (van de korenmolen te Eerbeek) of gewone kruiden zijn toegevoegd. Het papier wordt geschept (voorzien van toplaag servet), geperst (eventueel met preeg), gedroogd, nabewerkt (eventueel voorzien van een afdruk) en verpakt in celfaan met een mooi oud Hollandse enveloppe.

Prijs: € 3,25 per stuks