handgeschepte geschenk verpakking:

Medewerkers van C-paper zijn druk bezig met het ontwikkelen van handgeschepte geschenk verpakking. Hiervoor zijn al verschillende ideeën opgedaan en deze moeten alleen nog vertaald worden naar het handgeschepte papier. De bekende enveloppe zijn er al nu de rest zoals tasjes, doosjes etc. nog.

hand-made gift packaging:

Employees of C-paper are busy developing gift packaging. Different ideas have already been gained for this, and these need only be translated into the hand-scraped paper. The familiar envelope is already the rest such as bags, boxes etc. still.

De handgeschepte geschenk verpakking zijn hieronder uitgewerkt en te koop bij Papierschepperij het oude klooster Papi Creperies the old monastery De hieronder genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzend kosten.

The prices below are inclusive of 21% VAT and excluding shipping costs.

handgeschepte A6 enveloppen:

De A6 enveloppe is geschikt voor een dubbelgevouwen A5 kaart. De enveloppe wordt kant en klaar geleverd en door de bewerkelijkheid is het niet mogelijk om meer dan 25 stuks per keer aan te vragen. De levertijd ligt ongeveer bij de 2 weken.

prijs: €1,50 per stuk (in elkaar gezet)
prijs: €1,00 per stuk (los velletje zelf in elkaar zetten)

In ontwikkeling zijn de:

In ontwikkeling zijn de tasjes van handgeschept katoen papier. Zo wordt er gekeken of het papier stevig genoeg is, welk formaat het handigste is en hoe het tasje (wat uit meerdere vellen papier bestaat) zo stevig mogelijk in elkaar gezet kan worden. Zodra er wat meer bekent is over deze papieren tasjes vindt u dat hier op de pagina terug.