Projecten van c-paper


Het team van c-paper heeft al verschillende projecten met papier met succes volbracht. Van het maken van papierpulp van soldaten kleding tot het maken van papier van zonnebloemstelen.

Het team van c-paper heeft ook zo zijn eigen projecten zoals het natuurlijk kleuren van papierpulp met bijvoorbeeld bietensap.

Deze projecten vindt u terug op deze pagina. Heeft u vragen/opmerken of wilt u een project aanmelden dat kunt u doen door een e-mail te sturen naar: secretariaat@c-paper.nl

Het team van c-paper biedt alleen maar technische ondersteuning en geen financiële ondersteuning.

Lopende projecten

Het laatste project waarmee het team van c-paper mee bezig is komt neer op het natuurlijk kleuren van de papierpulp. Met natuurlijk kleuren wordt bedoelt dat de gebruikte kleurstof om te kleuren bestaat uit natuurlijk elementen zoals bijvoorbeeld bietensap.

Voor het kleuren van de papierpulp met natuurlijke kleurstoffen werkt het team samen met verfmolen de kat op de Zaanse schans.
dav

Een sfeer impressie

Het team van c-paper heeft een zeer ruime ervaring in het maken van verschillende soorten en mate handgeschept papier. Hier een sfeer impressie van hetgeen er al gemaakt is.

Onze partners

C-paper voor al uw handgeschept papier
Drukkerij en ontwerpstudio Letterpers Amersfoort
Letterpers Amersfoort
Atelier Ludiek van Jolanda van Hattum
Jolanda van Hattum
Website Lenie Voortman
Lenie Voortman