Op onze nieuwe locatie is het weer mogelijk om een beperkt aantal bezoekers te ontvangen. Dit kan alleen in Ewald of Yvonne aanwezig zijn en er gelden de corona maatregelen van het kunstlab Doesburg. Een afspraak maken kan door een mail te sturen naar Secretariaat@c-paper.nl

Projecten met papierscheppen

Het team van c-paper biedt ondersteuning bij uw project met papierscheppen. Zij kunnen maximaal 2 projecten aan waarbij bij afronding van een project er weer ruimte is voor een nieuw project (niet eerder).

Stichting 100 jaar Jan Mankes

Jan Mankes was een beroemde schilder die zijn laatste levensjaren, samen met vrouw en kind, doorbracht in Eerbeek. In april 2020 zou hij 100 jaar geworden zijn vandaar de oprichting van Stichting 100 jaar Jan Mankes. Het team van c-paper helpt de stichting 100 jaar Jan Mankes door bestuurslid te zijn, de website bij te houden en verzorgen workshops papierscheppen. Er wordt ook een gedicht en werken van Jan Mankes als replica’s op handgeschept papier afgedrukt in beperkte oplagen.
Stichting 100 jaar Jan Mankes

Lampen maken van afval

Steef en Bern zijn bezig een werkplaats op te zetten waarbij niet verkoopbare spullen van de kringloop te Apeldoorn omzet worden tot bruikbare producten zoals een lamp met papier. Het frame van de lamp wordt van afval hout gemaakt en bedekt met handgeschept papier wat gemaakt wordt van kleding afval. Het team van c-paper ondersteund hun bij het opzetten van de werkplaats voor het papierscheppen en het vervaardigen van het handgeschepte papier.
Lamp van papier
Geen evenementen gevonden!
Letterpers Amersfoort
Logo letterpers
Erfgoed Gelderland
Erfgoed Gelderland
Immaterieel Erfgoed
Immaterieel erfgoed Nederland
Papierfabriek Schut
Papierfabriek Schut uit Heelsum
Stichting Welzijn Brummen
Stichting Welzijn Brummen
Kunstlab Doesburg
Kunstlab Doesburg