Door de kennis die aanwezig is bij het team van c-paper kan dat gebruikt worden bij de mooie kunstwerken van papier die de papierkunstenaars maken. Neem nu bijvoorbeeld dit mooie schoentje van Lenie Voortman van ons handgeschept papier gemaakt.

Langzaam komt ook de grafische kunstenaar met wensen betreffende het handgeschepte papier zoals de etsers.
hoedje italie Lenie Voortman

Lenie Voortman

Lenie Voortman heeft onlangs met haar Flower Power hoed van papier (zie foto links) een 3e prijs gewonnen bij een wedstrijd in Italië. Lenie ontwerpt en maakt sieraden of andere modeaccessoires van verschillende materialen zo ook van het handgeschepte papier van c-paper wat speciaal geschept wordt door Ewald Weijers.

Ze heeft als diverse prachtige kunstwerken gemaakt zoals een hoedje van papier, een drager voor trouwringen en een schoentje.

Website van Lenie Voortman
Papierkunst van Jolanda van Hattum

Jolanda van Hattum (atelier Ludiek)

Jolanda van Hattum is een zeer gedreven kunstenaar die zelf bij haar papier schept op de werkplaats van c-paper. Ook maakt ze gebruik van het handgeschepte papier van c-paper in haar prachtige kunstwerken. Ze heeft papierkunst gemaakt voor op een doosje wat dan middels een automaat verkocht wordt (zie foto Links).

Jolanda behoort tot de 25 genomineerde kunstenaars die kans maken op de titel kunstenaar van het jaar (zie de website) die elk jaar plaatsvind.

Om de 3 jaar organiseert Jolanda een expositie voor en samen met haar cursisten. Het jaar 2019 was dit op landgoed Marialust te Apeldoorn wat een groot succes was. Het team van c-paper was ook weer aanwezig zodat bezoekers (vooral kinderen) zelf papier konden scheppen.

website van Jolanda van Hattum (altelier Ludiek).

Mieke Veerkamp

Mieke Veerkamp laat zich inspireren door voorwerpen of materialen uit de natuur. Onderzoeken en experimenteren zijn haar uitgangspunt. Ze zoekt als papierkunstenaar naar oplossingen om met papier diepte, ruimte, zwaarte, beweging of structuur te geven. Ze maakt al enkele jaren kunstwerken met behulp van het handgeschepte papier van c-paper (zie foto).
Kunstwerken met papier van Yvonne Huiskamp

Yvonne Huiskamp

Yvonne Huiskamp is een zeer gedreven vrijwilligster van C-paper en verzorgt vol passie de workshops. Als je de kennis wil overdragen op de mensen dan kun je er beste ook zelf mee werken. Dit doet ze door elke keer te experimenteren bij c-paper. Een fietstocht levert haar allerlei dingen op uit de natuur en daar maakt ze meestal papier van of verwerkt dit in haar kunstwerken.

Ze heeft les van Jolanda van Hattum bij atelier Ludiek waar ze met haar kunstwerken heeft geëxposeerd samen met nog 30 andere cursisten van atelier Ludiek (zie de foto links).

Facebook pagina van Yvonne Huiskamp.