Medewerkers van c-paper

medewerkers van c-paper:

Papier ambacht en kunst centrum genaamd C-paper is een V.O.F. met 2 eigenaren. Beide eigenaren hebben jarenlange bedrijfservaring, ervaring in het papier en met vrijwilligersorganisaties en werken momenteel op vrijwillige basis bij C-paper.

Het team wat momenteel bestaat uit 4 vrijwilligers is erg goed op elkaar ingespeeld en de persoonlijke kwaliteiten vullen elkaar goed aan. Zo is er veel kennis op het gebied van papier maken en veel creativiteit aanwezig.

De eigenaren:
Piet Zegers
Piet Zegers:

Piet Zegers is mede-eigenaar en adviseur. Door zijn ruime ervaring in het papier (hij heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het papier maken bij zowel papierfabriek als oude papiermolen) adviseert hij over het papier maken en de bedrijfsvoering. Dit allemaal op vrijwillige basis.

ewald-met-lucian-watermerk-600x600
Ewald Weijers:

Ewald Weijers is mede-eigenaar en papierschepper bij c-paper. Hij regelt de operationele bedrijfsvoering, de marketing en websites en onderhoud de contacten met klanten, leveranciers en andere geĆÆnteresseerden. Dit gebeurt allemaal op vrijwillige basis.

De vrijwilligers:
jitske-vertelt-in-gorssel-2016-223x300
Jitske Zeisseink:

Jitske Zeisseink is een van de vrijwilligers die, door haar ervaring in diverse administratieve- en verkoop functies, de financiƫle administratie verzorgt. Daarnaast regelt ze ook het logistieke gedeelte en planning.

yvonne-met-handgeschept-papier-600x511
Yvonne Huiskamp:

Yvonne Huiskamp maakt zich de papierkunst eigen door veel te experimenteren met papier. Door haar passie voor papier maakt ze mooie kunstwerken van en met papier. Yvonne is degene die alle workshops met papier voor C-paper regelt.