Handgeschept papier te koop

Handgeschept papier te koop

Medewerkers van C-paper maken met veel passie handgeschept papier. Dit handgeschepte papier wordt vaak op maat gemaakt. Zo is er een nieuw formaat label bijgekomen die te bedrukken is met behulp van een printer (wel een achterlader). Het handgeschepte papier wordt gemaakt in papierschepperij het oude klooster te Eerbeek. Hier kunt u zaterdags terecht tussen 10:00 en 17:00 uur. Om van Eerbeek een papierdorp te kunnen maken zijn er al enkele ondernemers die het handgeschepte papier van C-paper verkopen.

Hieronder vind u de ondernemers die handgeschept papier van C-paper verkopen.

Heeft u zelf ook ambities om handgeschept papier van C-paper te verkopen stuur dan een e-mail naar secretariaat@c-paper.nl.

werkplaats-oude-schuur-loenen-225x300
Het papierwinkeltje:

In Eerbeek is sinds 20 mei 2017 papierschepperij het oude klooster geopend. Hier is het papierwinkeltje te bezoeken waar het handgeschepte papier of dingen om zelf papier mee te kunnen scheppen te koop zijn. Hier zijn de formaten A3 en kleiner of bijzondere soorten handgeschept papier hier ook te koop.

Adres: Stationstraat 5a
Postcode & plaats: 6961 DX Eerbeek
Website: http://www.het-oude-klooster.nl
E-mail: info@het-oude-klooster.nl

kraam-tussen-hendriks-en-pelikaan-300x225
Handgeschepte kaarten bij boekhandel Hendriks:

Kantoor- en boekhandel Hendriks en V.V.V. kantoor Brummen-Eerbeek en Veluwe specialist Eerbeek is een eigentijdse en toegankelijke boekhandel met een passie voor boeken. Hier zijn de handgeschepte kaarten te koop. De handgeschepte kaarten zijn belegd met een toplaag van een servetje, voorzien van een preeg of gewoon bedrukt met behulp van een printer. De prijs voor deze handgeschepte kaarten van C-paper (verpakt in folie met mooie enveloppe) zijn € 2,95 per stuk.

Adres: Stuyvenburchstraat 36
Postcode & plaats: 6961 CW Eerbeek
Webiste: http://www.hendriks-boekkantoor.nl/
E-mail: info@hendriks-boekkantoor.nl

Bedank kaartjes bij wijnkoperij Vriezekolk te Eerbeek:

Een goeie wijn weggeven als cadeau als een bedankje voor bijvoorbeeld een bewezen dienst, dat kan bij wijnkoperij Vriezekolk te Eerbeek. Hiervoor zijn speciale handgeschepte bedank kaartjes te vinden die zijn gemaakt bij papierschepperij het oude klooster te Eerbeek.

Adres: Coldenhovenseweg 4
Postcode & plaats: 6961 ED Eerbeek
Webiste: http://www.wijnkoperijvriezekolk.com/
E-mail: info@wijnkoperijvriezekolk.com

Handgeschepte kaarten van Huis te Eerbeek:

Landgoed Huis te Eerbeek, waar Flechters Hotel is gevestigd, zijn mooie handgeschepte kaarten met de foto van het landhuis te koop. De handgeschepte kaarten zijn geschept en bedrukt bij papierschepperij het oude klooster te Eerbeek.

Adres: Professor Weberlaan 1
Postcode & plaats: 6961 LX Eerbeek
Webiste: https://www.fletcherhoteleerbeek.nl/nl/
E-mail: info@fletcherhoteleerbeek.nl

Handgeschepte kaarten bij mooi oud wonen te Loenen:

Ook in Loenen zijn handgeschepte kaarten van c-paper te koop en wel bij mooi oud wonen. Mooi oud wonen is gevestigd in de Groenshop volgens het shop in shop concept. Hier worden de handgeschepte kaarten van C-paper verkocht die gemaakt worden in papierschepperij het oude klooster te Eerbeek.

Adres: Hameinde 13
Postcode & plaats: 7331 CS Loenen
Webiste: http://www.groenshoploenen.nl/
E-mail: info@degroenshop.nl