Klanten van c-paper

De klanten van C-paper

Steeds vaker wordt de vraag gesteld voor wie C-paper nu eigenlijk het handgeschepte papier maakt? Om antwoord op die vraag moeten we eerst eens kijken wat het bedrijf C-paper nu allemaal doet. Er komen steeds meer verzoeken binnen om te laten zien (door middel van demonstraties) hoe handgeschept papier gemaakt wordt of dat mensen of groepen zelf willen leren papierscheppen. Voor het handgeschepte papier neemt de vraag toe voor speciale formaten, afwijkende samenstellingen of bijzondere toegepaste technieken te maken of toe te passen.

Hieronder zijn de kunstenaars, bedrijven, winkels, instellingen, scholen of particulieren die iets speciaals hebben gevraagd van C-paper.

Jolanda van Hattum (atelier Ludiek Apeldoorn)

Jolanda van Hattum heeft inmiddels een aantal “lessen” papierscheppen bij C-paper gedaan en schept nu haar eigen papier. Ze is zelf papier gaan scheppen met de schepramen die door de timmerman van C-paper vervaardigd zijn. Ze is zelf met haar cursistengroep geweest en hebben bij papierschepperij het oude klooster een workshop papier gieten en papierscheppen gehad.

De gemeente Brummen:

Voor de gemeente Brummen hebben de medewerkers van C-paper papier gemaakt met geldsnippers en het logo van de gemeente als watermerk voor ondernemer van het jaar, lichtbruin papier van de afmeting 18x30cm met daarop het programma van de door hun georganiseerde cultuurdag voor raadsleden. Sinds kort pronken ook de mooie letters met papier op de servicebalie van het gemeentelijke servicepunt in Eerbeek.

Iemand die Memories schrijft

Medewerkers van C-paper hebben handgeschept papier geleverd aan iemand die hele mooi memories schrijft of print op het papier. Het zijn hele mooie verhalen over de overledene.

Letterpers

(De naam van de vormgeefster volgt binnenkort) heeft een opdracht geplaatst bij letterpers voor het afdrukken van tekst met gouden letters op diep zwart handgeschept papier. Medewerkers van C-paper hebben het diep zwarte handgeschepte papier gemaakt. Het is uiteindelijk een trouwkaart geworden voor een Blogster uit New York.

Vormgever uit Utrecht ging trouwen

Voor dit stel hebben medewerkers van c-paper handgeschept papier gemaakt met een preeg waaronder een zaadje zat van de grootste boom van de wereld. Dit waren 2 dikkere velletjes die dienst deden als kaft en rug. Daartussen in was handgeschept papier (gekleurd) met daarop de tekst van de bruiloft. Dit werd een boekje met boodschap.

Gnoes lanceert sieraden lijn Soltile

Voor dit bedrijf hebben medewerkers van c-paper handgeschept papier gemaakt met een preeg waarop allerlei sieraden gelegd konden worden voor de presentatie van de nieuwe sieraden lijn Sotile. Inmiddels is deze sieradenlijn naast Nederland ook al in Frankrijk te koop.

Binnenkort meer klanten die het handgeschepte papier bij
C-paper hebben gekocht…