papier ambacht en kunst centrum

Papier ambacht en kunst centrum

Papier ambacht en kunst Centrum genaamd C-paper is een bedrijf dat ondersteuning verleent bij het papierscheppen en handgeschept papier maakt en verkoopt, maar welk papier? Hoe dan? Waar dan? Waar kan ik het kopen? Heeft u ook dit soort vragen hopelijk beantwoorden we hier dan al uw vragen.

Door onderstaande links te gebruiken komt u bij verschillende onderwerpen terecht waar meer informatie te vinden is.

Mocht u na het doorlopen van deze pagina’s nog steeds met vragen zitten, dan kunt u deze stellen door een mail te sturen naar: Secretariaat@c-paper.nl

papierschep-spullen-300x225

Het bedrijf c-paper

C-paper is een jong bedrijf dat op 1 februari 2015 is opgericht. De letter C staat voor Centrum (van papier ambacht en kunst Centrum) en heeft als doelstelling het ambacht papierscheppen weer op de kaart te krijgen.

Ga naar de pagina…

De medewerkers

Wie werken er nu precies voor c-paper, op welke basis en wat doen ze precies? Heb je bijvoorbeeld vragen over een workshop of demonstratie papierscheppen. kijk dan op deze pagina bij wie je moet zijn.

Ga naar de pagina…

De verkooppunten

Medewerkers van C-paper maken zelf papier of mooie dingen van papier. Hierdoor zijn er enkele ondernemers die met behulp van hun bedrijf het handgeschepte papier van C-paper verkopen. Welke dat zijn is terug te vinden op deze pagina.


Ga naar de pagina…

De klanten

Steeds vaker wordt de vraag gesteld wie zijn jullie klanten dan of is er nog wel markt voor handgeschept papier? Voor een beeld over wie de klanten zijn en wat er door medewerkers van
C-paper voor ze gemaakt is, kun je terecht op deze pagina.

Ga naar de pagina…

Papierscheppen in Eerbeek

Bedrijfsnieuws

Een bedrijf dat continue in beweging, is continue opzoek naar nieuwe uitdagingen en wordt veel benaderd met aparte vragen. Dit betekent vele projecten welke dat zijn kunt u op deze pagina vinden.

Ga naar de pagina…

Contact

Bent u opzoek naar adres gegevens, telefoonnummers, e-mail gegevens of bijvoorbeeld het nummer van de Kamer van Koophandel? Dan bent u hier op het juiste adres.

Ga naar de pagina…

Enkele foto’s van het bedrijf C-paper

Inmiddels bestaat het bedrijf C-paper al een paar jaar en daar zijn natuurlijk mooie foto’s van gemaakt. Een paar ervan zijn hieronder terug te vinden.