Opdrachten voor c-paper

Bij c-paper kennen we een basis assortiment van A6, A5 en A6 formaat offwhite kleur. Het team wijkt hier graag van af in de vorm van een opdracht.

Zo maken we complete kaarten (verpakt met enveloppe) met een mooie afbeelding of tekst die u zelf aan kunt leveren.

Verder wordt er speciaal gekleurd papier gemaakt in mooie kleuren zoals mosterdgeel, groen, blauw of roze voor geboorte- of trouwkaarten.

Neem nu bijvoorbeeld ook de menukaarten voor restaurants met kruiden, aspergeschillen of rietpluimen bedrukt op ambachtelijke wijze.

Voor de kunstenaars is er speciaal handgeschept aquarel papier, ets papier of teken papier.

Gekleurd papier

Er wordt veel gekleurd papier geschept voor geboorte of trouwkaarten. De kleuren donker blauw, licht blauw, mosterdgeel, groen of roze zijn er al gemaakt.

Er wordt op ambachtelijke wijze gekleurd waardoor er mooie kleuren ontstaan. Er wordt 1 partij van dezelfde kleur gemaakt voor de complete opdracht in verband met kleurverschil met de tweede partij. De partij kan ook niet groter zijn dan 250 stuks omdat dit in 1 dag geschept moet kunnen worden.
De nieuwe droogruimte van c-paper

Een sfeer impressie

Het team van c-paper heeft een zeer ruime ervaring in het maken van verschillende soorten en mate handgeschept papier. Hier een sfeer impressie van hetgeen er al gemaakt is.

Onze partners

C-paper voor al uw handgeschept papier
Drukkerij en ontwerpstudio Letterpers Amersfoort
Letterpers Amersfoort
Atelier Ludiek van Jolanda van Hattum
Jolanda van Hattum
Website Lenie Voortman
Lenie Voortman