C-paper

Ambacht papier en kennis centrum

Ondersteuning bij het ambachtelijk papier maken

Bij c-paper hebben ze ruimschootse ervaring in het verlenen van ondersteuning bij projecten met ambachtelijk papier maken. Instellingen met een papier afdeling die bijvoorbeeld de kwaliteit willen verbeteren, tijdens het recyclen van lompen naar een kunstwerk of lamp, het maken van handgeschept papier met een oud watermerk, als ambachtsman gekoppeld zijn aan een kunstenaar voor het maken van een kunstwerk en ga zo maar door.

Ondersteuning ambachtelijk papier maken

Aan deze pagina wordt nog gewerkt om u te voorzien van de juiste informatie.

In verband met de coronavirus en de daarbij behorende maatregelen, zijn er geen zekerheden voor een bezoek op locatie of gebruik van onze werkplaats De Doesburgse papiermakerij.

Excuses voor het ongemak namens Yvonne Huiskamp en Ewald Weijers

Samenwerking Maarten Rots

Maart Rots is een kunstenaar fotograaf en werkt mee aan het project van Artem @ Artis wat vanuit Duitsland door een Nederlandse partij georganiseerd wordt. Maarten bedenkt een kunstwerk en onze papierschepper Ewald Weijers vertaald dit naar handgeschept papier.

Er zijn al een paar gesprekken geweest en Maarten heeft al wat kennis gemaakt met het ambachtelijk papierscheppen te inspiratie voor de ontwikkeling van zijn kunstwerk.

Foto’s volgen nog voor dit project.
Helaas door allerlei maatregelen ligt het project helaas stil. In April 2021 zal het kunstwerk in het expositie te zien zijn.

Maarten Rots:
Kunstenaar fotograaf

Artem@Artes:
Het kunstenaars project.

Contact:

c-paper

papier ambacht en kennis centrum

Demonstratie papierscheppen vive la france