Watermerken voor papier

Watermerken voor papier

Er zijn diverse oude watermerken voor papier beschikbaar bij papierschepperij het oude klooster. De oude schepramen met daarop vaak oude watermerken gemaakt, worden gebruikt om opdrachten handgeschept papier met watermerk (door u aangegeven) te gaan scheppen. U kunt dus velletjes papier bestellen met die oude watermerken. Het papier kan bestaan uit katoen, linnen of hout vezels.

De katoen, linnen en hout vezels worden gemalen met behulp van een zogenaamde Hollander (ook wel beater of maalbak genoemd) door medewerkers van C-paper tot een papierpulp waarvan het papier geschept wordt. De lompen vezels komen van papiermolen de schoolmeester uit WestZaan en is kant en klare papierpulp waarvan het papier wordt geschept.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een eigen watermerk te laten maken met behulp van de 3D printer. Deze watermerken kunnen in eerste instantie niet groter zijn dan 15 x 15 cm. Indien het watermerk toch groter moet worden zal dit watermerk aan een speciale copyshop worden aangeboden om uit te printen.

De hieronder genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzend kosten.

Watermerk voor papier en eigen gemaakte watermerken (evenals het papier wat daarmee gemaakt is, zijn niet los te koop bij papierschepperij het oude klooster in verband met het te leveren maatwerk. Door een mail te sturen geeft u opdracht om het papier te maken.

Handgeschept papier met bestaand watermerk:

O03.01.01: Formaat kleiner dan A4 formaat:
Prijs: € 1,50 per vel

O03.01.02: Formaat groter dan A4 formaat:
Prijs: € 3,50 per vel

Binnenkort komen de foto’s en omschrijvingen van de bestaande watermerken.

U kunt het papier bestellen bij papierschepperij het oude klooster (stationstraat 5a te Eerbeek) of door uw bestelling te mailen naar secretariaat@c-paper.nl. Vermeld het artikelnummer er wel even bij.
Houd u wel rekening met een levertijd van 1 a 2 weken (het is handwerk).

Eigen watermerken gemaakt met 3D printer:

O03.02.01: Kleiner of gelijk da 15 x 15 cm:
Prijs: € 40,00 per watermerk.

O03.02.01: Groter dan 15 x 15 cm:
Prijs: € 65,00 per watermerk.

U kunt de watermerken bestellen bij papierschepperij het oude klooster (stationstraat 5a te Eerbeek) of door het opdrachten-formulier hieronder in te vullen.

Houd u wel rekening met een levertijd van 3 a 4 weken (het is handwerk).

[contact-form-7 id=”6181″ title=”Opdrachten formulier”]