Adres:
Ooipoortstraat 21
6981 DS Doesburg
Mobiel: +31 06 14004762
secretariaat@c-paper.nl

Openingstijden:
Donderdag t/m Zaterdag:
12:00 t/m 17:00

Eerste zondag v/d maand: 12:00 t/m 17:00

Masterclass papier scheppen bij c-paper

We verzorgen vanuit c-paper een masterclass papier scheppen voor volwassenen. De masterclass geeft net iets meer dan een workshop. Door de vele jaren ervaring heeft de masterclasses een open karakter zodat deze heel gemakkelijk is aan te passen met uw eigen creativiteit. Door de vele experimenten kan Ewald Weijers van c-paper u uitstekend begeleiden tijdens een masterclass. Tijdens de masterclass gaan we op zoek naar de antwoorden op onze vragen door middel van experimenten. De masterclasses zijn voor een hele dag van 6 uur. Dit is inclusief 21% btw, koffie/thee, wat lekkers en een lunch.

We werken overwegend met goede papierpulp van linnen, vlas, katoen, hennep, abaca, gampi, kozo, ardennes houtvezels of textielvezels van papiermolen de schoolmeester uit Westzaan. Mocht men met gerecycled papier willen werken dat kan ook door bijvoorbeeld te mixen met een andere vezel. De hieronder genoemde prijzen zijn incl. 21% btw.

De masterclasses papier scheppen worden gehouden in papiermakerij Doesburg aan de Ooipoortstraat 21 6981 DS te Doesburg.

Geef hier je e-mail adres op waar we je op kunnen bereiken voor afstemming van de workshop.
Geef hier het aantal personen op met wie je de masterclass gaat volgen.
U kunt zich hier aanmelden voor een masterclass papierscheppen die gegeven wordt door een professionele papierschepper.