Verkooppunten

Onze papier verkooppunten

Als je mooi handgeschept papier maakt kan je dit niet online verkopen. Een aantal
producten lenen zich nu eenmaal niet voor online verkoop en handgeschept papier is daar één van. Het handgeschepte papier moet je zien en voelen. Het handgeschepte papier is dan ook maatwerk. Natuurlijk zijn er bijvoorbeeld de handgeschepte kaarten die heel goed te aan te bieden zijn. Om het handgeschepte papier niet alleen maar bij c-paper op de schap te hebben liggen, zijn er zogenaamde verkooppunten ingericht die het mooie handgeschepte papier verkopen.

Heeft u iets met papier en heeft u een mogelijkheid tot verkoop?
U kunt dan het beste Telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers van C-paper of door een E-mail te sturen naar secretariaat@c-paper.nl. Indien de e-mail een afbeelding bevat, een korte omschrijving van uw website en de link waarna toe verwezen moet worden, kan de aanvraag beoordeeld worden.

Werkplaats te Loenen

Bij de groenshop te Loenen is een initiatief om meerdere bedrijven daar te vestigen. Startende ondernemers krijgen zo de kans bij de groenshop om zich te profileren. C-paper heeft zich daar ook gevestigd met een verkoop gedeelte en de werkplaats. Het verkooppunt en werkplaats bevindt zich in de Groenshop.

Kantoorboekhandel Hendriks te Eerbeek
Kantoor- boekhandel Hendriks te Eerbeek

Bij Kantoorboekhandel Hendriks te Eerbeek hebben ze een kaartenstandaard waar onze handgeschepte kaarten worden verkocht. Het gaat hier om kaarten met een toplaag van een servet of bedrukt met bezienswaardigheden uit de buurt. Sinds kort zijn daar ook de nieuwe kaarten met pregen bijgekomen.

Meer weten? Ga naar hun website…

Geen foto beschikbaar
Groenshop te Loenen

Bij de groenshop te Loenen krijgen ze binnenkort een kaartenstandaard waar onze handgeschepte kaarten worden verkocht. Het gaat hier om kaarten met een toplaag van een servet of bedrukt met bezienswaardigheden uit de buurt. Sinds kort zijn daar ook de nieuwe kaarten met pregen bijgekomen.

Meer weten? Ga naar hun website…