Markten en evenementen

Markten en evenementen

Om het ambacht papierscheppen te demonstreren zijn medewerkers van C-paper voortdurend te vinden op markten en evenementen met demonstraties papierscheppen. Ze staan daar met een schepkuip en laten daar het complete proces zien om handgeschept papier te maken. Daarnaast worden er diverse vragen omtrent het papier beantwoord.

Hieronder vind je een compleet aanbod van markten of evenementen waar medewerkers van C-paper een demonstratie papierscheppen hebben gegeven of nog gaan geven.

Heeft u iets met papier en wilt u ook een verwijzing op deze website van C-paper?
U kunt dan het beste Telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers van C-paper of door een E-mail te sturen naar secretariaat@c-paper.nl. Indien de e-mail een afbeelding bevat, een korte omschrijving van uw website en de link waarna toe verwezen moet worden, kan de aanvraag beoordeeld worden.

Zomerbraderie Eerbeek:

In juli en augustus worden 4 dinsdagen gebruikt voor de Eerbeekse Zomerbraderie. Deze grote en zeer gezellige braderie is een begrip in de regio. de Zomerbraderie in het centrum van Eerbeek. Op het Stuijvenburchplein staan kramen met kwaliteitsartikelen voor een spotprijs. Ook zijn er diverse kramen en workshops mbt papier. Informatief en leerzaam! Bij de diverse winkels vindt u informatie over de rijke historie van Eerbeek.Spellen, (kinder)kleding, boeken, schoenen, sieraden, lekkernijen, koffie, chocola, gifts en vele andere leuke artikelen zijn hier te vinden. De winkeliers en de horecagelegenheden op het plein heten u van harte welkom. De winkels zijn tot 20.00 uur geopend. Parkeren gratis!!!!!

Meer weten? Ga nu naar de website…

09 en 10-05-2015 Goed gemutst weekend in Vorden
Goedgemutst weekend Vorden:

Frida Pelgrum heeft een hoedenatelier aan huis en organiseert daar elk jaar in mei het zogeheten goedgemutst weekend. In en om haar boerderij worden vele ambachten uitgeoefend door echt goede ambachtslieden met zeer veel kennis van hun ambacht.

Meer weten? Ga nu naar hun website…

Hanzefeesten Doesburg:

Begin juni staat heel Doesburg weer op zijn kop en zijn er weer de Hanzefeesten. Je waant je dan echt in de middeleeuwen. In de straten van Doesburg zijn veel mensen te vinden in klederdracht uit de middeleeuwen evenals de standhouders, worden er vele ambachten gedemonstreerd en zijn er diverse optredens.

Meer weten? Ga nu naar hun website…

Mechteld ten Ham:

In augustus worden de Mechteld ten Ham feesten in ‘S Heerenberg weer georganiseerd. Mechteld ten Ham was de plaatselijke heks die is veroordeeld tot de brandstapel. Je waant je in de middeleeuwen. In de straten van ’s Heerenberg zijn mensen te vinden in klederdracht uit de middeleeuwen evenals de standhouders, worden er vele ambachten gedemonstreerd en zijn er diverse optredens.

Meer weten? Ga nu naar hun website…

Veluwse avondmarkt te Beekbergen:

Elke donderdagavond in juli en augustus van 18.00 tot 21.15 uur worden diverse oude ambachten gedemonstreerd zoals wolspinnen, klompenmaken, stoelenmatten, bijenkorven vlechten, armelui’s kunst, ‘wasdag’, zeisharen, touwslaan en natuurlijk papierscheppen. Ook kunt u diverse streekgerechten proeven. Daarnaast kunt u op het podium optredens meemaken van diverse gezelschappen.

Meer weten? Ga nu naar hun website…

De grietmarkt:

In mei en september worden er bij kasteel Amerongen te Amerongen een grietmarkt georganiseerd. Dat betekent twee hele zaterdagen sfeervol genieten van heerlijke biologische producten, prachtige kunst en design, vrolijke muziek en leuke activiteiten in Amerongen. Het thema voor de mei-markt is ‘Groei en Bloei’.

Facebookpagina van de grietmarkt.
Meer weten? Ga nu naar hun website…