Bedrijven en winkels

Bedrijven en winkels

Als bedrijf in het handgeschepte papier krijg je te maken met bedrijven en/of winkels waarmee je enige vorm van samenwerking mee hebt of waarvan je het idee hebt dat de bezoekers wat hebben aan de link.

Hieronder vind je een compleet aanbod van bedrijven of winkels die enige vorm van samenwerking is of die een dusdanig aanbod hebben waarmee de bezoeker wat zou kunnen.

Heeft u iets met papier en wilt u ook een verwijzing op deze website van C-paper?
U kunt dan het beste Telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers van C-paper of door een E-mail te sturen naar secretariaat@c-paper.nl. Indien de e-mail een afbeelding bevat, een korte omschrijving van uw website en de link waarna toe verwezen moet worden, kan de aanvraag beoordeeld worden.

Rechts:
Jeroen Berends van Groenshop Loenen…
Groenshop Loenen

In Loenen op de Veluwe is een bedrijf gevestigd wat luistert naar de naam Groenshop. Hier is alles te vinden op het gebied van groen zoals planten, snijbloemen, potgrond, etc. Daarnaast geven ze ook tuin advies en diverse workshops. Door optimale benutten van de ruimte zijn er binnenkort ook gewone meubels te koop en handgeschept papier.

Meer weten? Ga nu naar hun website…

Geen foto beschikbaar
Cosy Country store te Gorssel:

In Gorssel bevind zich het landelijkste warenhuis van Nederland. Hier vind je alles op het gebied van buitenleven en dingen in Iers Engelse stijl.

Facebook pagina Cosy Country Store.

Meer weten? Ga nu naar hun website…

Geen foto beschikbaar
Mooi en oud wonen Loenen:

Door samenwerkingsverband met Groenshop Loenen openen ze daar medio maart hun deuren voor publiek. Ze hebben daar mooie en aparte spullen op het gebied van industrieel, curiosa en brocante.

Facebook pagina Mooi en oud wonen.

Meer weten? Ga nu naar hun website…

Links knielend:
Gabrielle Berger van De waterlelie…
Kringloopwinkel de Waterlelie:

Door samenwerking met Groenshop Loenen te loenen is daar in januari 2017 kringloop de waterlelie geopend. Met deze kringloopwinkel worden projecten financieel ondersteund van stichting ARDA.

Facebook pagina De waterlelie.

Meer weten? Ga nu naar hun facebookpagina…