Handgeschept papier verkopen

Medewerkers van C-paper maken met veel passie handgeschept papier op maat en naar de wens van de klant. Het handgeschepte papier wordt gemaakt in papierschepperij het oude klooster te Eerbeek. Om van Eerbeek het papierdorp van Nederland te kunnen maken, zijn er al enkele ondernemers die handgeschept papier (gemaakt door c-paper) verkopen.

Heeft u zelf een onderneming of webshop in Eerbeek en wilt u ook het handgeschepte papier van c-paper verkopen? Stuur dan een e-mail naar secretariaat@c-paper.nl.

Papierschepperij het oude klooster:

In Eerbeek is sinds 20 mei 2017 papierschepperij het oude klooster geopend. Elke zaterdag van 10:00 t/m 17:00 uur kunt u hier terecht voor gedegen advies, bestellingen en verkoop van bijzondere papiersoorten en materialen om zelf papier te kunnen scheppen.

Adres: Stationstraat 5a
Postcode & plaats: 6961 DX Eerbeek
Website: http://www.het-oude-klooster.nl
E-mail: info@het-oude-klooster.nl

Kantoor en boekhandel Hendriks

Kantoor en boekhandel Hendriks

Handgeschepte kaarten bij boekhandel Hendriks:

Kantoor- en boekhandel Hendriks en V.V.V. kantoor Brummen-Eerbeek is een eigentijdse en toegankelijke boekhandel met een passie voor boeken. Hier zijn de handgeschepte kaarten van c-paper te koop. De prijs voor deze handgeschepte kaarten (verpakt in folie met mooie enveloppe) is € 2,95 per stuk.

Adres: Stuyvenburchstraat 36
Postcode & plaats: 6961 CW Eerbeek
Webiste: http://www.hendriks-boekkantoor.nl/
E-mail: info@hendriks-boekkantoor.nl

Wijnkoperij Vriezekolk Eerbeek

Wijnkoperij Vriezekolk Eerbeek

Bedank kaartjes bij wijnkoperij Vriezekolk te Eerbeek:

Een goeie wijn weggeven als cadeau als een bedankje voor bijvoorbeeld een bewezen dienst, dat kan bij wijnkoperij Vriezekolk te Eerbeek. Hiervoor zijn speciale handgeschepte bedank kaartjes te vinden die zijn gemaakt door c-paper.

Adres: Coldenhovenseweg 4
Postcode & plaats: 6961 ED Eerbeek
Webiste: http://www.wijnkoperijvriezekolk.com/
E-mail: info@wijnkoperijvriezekolk.com

Landgoed Huis te Eerbeek

Landgoed Huis te Eerbeek

Handgeschepte kaarten van Huis te Eerbeek:

Landgoed Huis te Eerbeek, waar Flechters Hotel is gevestigd, zijn mooie handgeschepte kaarten met de foto van het landhuis te koop. De handgeschepte kaarten zijn geschept en bedrukt door c-paper.

Adres: Professor Weberlaan 1
Postcode & plaats: 6961 LX Eerbeek
Webiste: https://www.fletcherhoteleerbeek.nl/nl/
E-mail: info@fletcherhoteleerbeek.nl