Het aantal verwijzingen naar andere websites groeit maar en groeit maar. Dit vraagt om enige structurering. De verwijzingen naar de andere websites zijn ondergebracht in
verschillende groepen zodat de gemakkelijker te vinden zijn.

Heeft u iets met papier en wilt u ook een verwijzing op deze website van C-paper?
U kunt dan het beste Telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers van C-paper of door een E-mail te sturen naar secretariaat@c-paper.nl. Indien de e-mail een afbeelding bevat, een korte omschrijving van uw website en de link waarna toe verwezen moet worden, kan de aanvraag beoordeeld worden.

stellingen-met-voorraad-300x225
De verkooppunten:

C-paper maakt gebruik van zogenaamde verkooppunten die hun handgeschepte papier mogen verkopen. Hier vind je een overzicht van die verkooppunten.

Lees meer…

papierscheppen-met-spatraampje-300x225
De papiermakers:

In Nederland zijn nog maar een paar papiermakers die dagelijks met de hand papier maken. Deze zijn hier te vinden evenals de collega papiermakers uit het buitenland.

Lees meer…

hangbord-papierfabriek-c-paper-300x225
Papierfabrieken of
papiermolens:

Momenteel zijn er een aantal papierfabrieken of oude papiermolens waar C-paper wat besteld of waarvan ze hun papier in de verkoop hebben. Het kan ook zijn dat een papierfabriek betrokken is geweest bij een of ander project in samenwerking met C-paper. Deze papierfabrieken of papiermolens zijn hier te vinden.

Lees meer…

rood-wit-blauw-papier-gedroogd-300x225
De papierkunstenaars:

Er zijn diverse goede papierkunstenaars actief in Nederland en het buitenland. Ze maken de prachtigste kunstwerken met en van papier(pulp). Als je wilt weten wie dat zijn kijk dan hier.

Lees meer…

stapel-papier-van-de-schoolmeester-300x225
Organisaties met papier

Er zijn organisaties die iets met papier doen of hebben zowel binnen Nederland als internationaal. Deze organisaties worden langzaam in kaart gebracht en zijn hier te vinden.

Lees meer…

papier-op-vilt-papierdorp-eerbeek-225x300
Eerbeek Europees papierdorp

Eerbeek staat bekend als het papierdorp van Nederland met zijn 5 grote papierfabrieken. Natuurlijk liggen er ook ambities om Eerbeek als Europees papierdorp te presenteren.

Lees meer…

hanzefeesten-doesburg-2016-kind-klededracht-300x225
Ambachten

Door de diverse demonstraties papierscheppen krijg je steeds meer contact met mensen die met veel passie en kennis een ambacht uitvoeren. Deze mensen zijn hier te vinden. Evenals organisaties die iets met ambachten hebben.

Lees meer…

hanzefeest-2016-doesburg-kind-in-klederdracht-225x300
Markten en evenementen

De demonstraties papierscheppen worden steeds vaker gedaan op markten of evenementen. Deze markten of evenementen zijn hier terug te vinden.

Lees meer…

beginpagina-c-paper-facebook-300x225
Bedrijven en winkels

Onder de klanten zijn vaak mensen die een webwinkel, een winkel of een ander bedrijf hebben. Deze zijn hier terug te vinden.

Lees meer…