de papierkunst

Ambachtelijk papier maken en de papierkunst zijn heel erg nauw aan elkaar verbonden. Om ambachtelijk papier te kunnen maken heb je papierpulp nodig. Deze papierpulp kun je gebruiken in je kunstwerken of er een kunstwerk van maken. Het ambachtelijk gemaakte papier kun je ook gebruiken om er je kunstwerken op te maken door ze bijvoorbeeld te bedrukken of te beschilderen. Ambachtelijk genaakt papier is gewoon erg veelzijdig en heel goed te gebruiken voor de papierkunst.

the paper art

Making hand-made paper and paper art are very closely linked. You need paper pulp to make traditional paper. You can use this paper pulp in your artworks or create a work of art. The artisanal paper can also be used to make your artworks by printing or painting them for example. Hand-made paper is simply very versatile and very useful for paper art.

Zelfgemaakte ets van eigen wapen Ewald Weijers papierschepper bij c-paper

Papier kunstenaars

Steeds meer nationale en internationale papier kunstenaars maken gebruik van de producten die bij c-paper gemaakt worden. Hier vind je een overzicht van die papier kunstenaars.

Read more…

Liggend witte wief met papieren masker

Diverse kunstwerken

Medewerkers van c-paper vragen aan de papier kunstenaar wel eens om een foto van het kunstwerk wat ze gemaakt hebben van de producten van c-paper. Die foto’s zijn hier terug te vinden.

Read more…

handgeschept kunstenaars papier

Een aantal nationale en internationale papier kunstenaars maken gebruik van het handgeschepte papier wat medewerkers van c-paper maken voor verschillende kunstvormen.

Read more…

Exposities papierkunst

In 2019 zullen er door medewerkers van c-paper enkele exposities organiseren en meehelpen om een Eerbeekse kunst evenement te organiseren. Hier vindt je het nieuws over deze activiteiten.

Read more…