Menukaart met rietpluimen
Medewerkers van c-paper hebben, in samenwerking met Arie Niks van boekdrukkerij de Arend te Doesburg, de wild kaart van Fletcher hotel huis te Eerbeek gemaakt. Het papier is gemaakt van Eerbeekse papierpulp met rietpluimen en de tekst is bedrukt op ouderwetse ambachtelijk wijze met een degelpers. Het lettertype is dezelfde als die van de website. kortom alles in ambachtelijke stijl.

Naast heerlijk wild eten bij fletcher hotel huis te Eerbeek kun je nu ook genieten van hun mooie wild menukaart met rietpluimen geplukt langs het Apeldoornse kanaal.

Andere toevoegingen dan rietpluimen

Passen de rietpluimen niet bij uw restaurant of eet gelegenheid? Er zijn natuurlijk ook andere toevoegingen mogelijk door het papier zoals aspergeschillen of blaadjes van planten of kruiden.

Vraag bij de medewerkers van c-paper naar de mogelijkheden.

Zelf het handgeschepte papier bedrukken

Heeft u een leuk idee voor speciaal papier en ook de mogelijkheid om zelf het papier te kunnen bedrukken, kunt u ook alleen het papier zonder tekst bestellen.

Vraag bij de medewerkers van c-paper naar de mogelijkheden.

Alleen maar bijzondere papierpulp

Deze wildkaart is gemaakt van Eerbeekse papierpulp, maar u kun er voor de kiezen de menukaart te laten maken van katoen, linnen, hout of een mix ervan. Het is zelfs mogelijk om papier gemaakt van stukjes stof te bestellen (deze papierpulp wordt gemaakt bij papiermolen de schoolmeester).

De medewerkers van c-paper kunnen u er meer van vertellen.