Handgeschepte kerstkaarten

handgeschepte kerstkaarten

Medewerkers van c-paper zijn al bezig om handgeschepte kerstkaarten te maken. De handgeschepte kaarten staan nu in de kaartenrekken bij zowel die van Kantoor- boekhandel Hendriks te Eerbeek of bij papierschepperij het oude klooster te Eerbeek.

De kaarten zijn verpakt in een zakje met daarin de kaart en een oud Hollandse enveloppe zodat de kaart eventueel in stijl verstuurd kan worden.

Handgeschepte kerstkaarten.

Standaard handgeschepte kerstkaarten

Tussen de opdrachten door maken medewerkers van C-paper de laatste tijd wel een wat kerstkaarten. Deze bestaan dan vaak van overgebleven papierpulp van katoen, linnen, hout of een mix hiervan. Deze worden dan versiert met standaard plaatjes van de toplaag van een servetje.

Vraag bij de medewerkers van c-paper naar de mogelijkheden.

Natuurlijk kunnen er ook kerstkaarten bedrukt worden

Het is nu te laat om grotere hoeveelheden kerstkaarten te bestellen die bedrukt moet worden op ambachtelijk manier door boekdrukkerij de Arend te Doesburg. Wel kunnen er kunnen er kleine oplagen besteld worden die dan door de huisprinter van c-paper bedrukt worden.

Medewerkers van c-paper kunnen u hier meer over vertellen.

Kijk ook eens naar de standaard kaart met persoonlijke boodschap

Kijk ook eens naar de mogelijkheid naar een standaard handgeschepte kerstkaart met een persoonlijke boodschap erop gedrukt.

De medewerkers van c-paper kunnen u meer vertellen over de leskist