HANDGESCHEPT PAPIER VOOR BEDRIJVEN

Meer infomatie nodig?

Voor trouw- of geboortekaarten

Speciaal handgeschept papier, met toevoeging zoals rietpluimen of gekleurd papier zoals okergeel (zie foto rechts) handgeschept papier, het team van c-paper maakt het.

Het okergele handgeschepte papier is voor trouwkaarten gemaakt door Letterpers uit Amersfoort. Zo heeft het team van c-paper ook al zwart en groen handgeschept papier gemaakt voor letterpers.

Meer weten? Stuur dan een e-mail naar: secretariaat@c-aper.nl
Handgeschept papier droogt aan lakens
Wildkaart van huis te eerbeek voor correctie

Menukaarten voor restaurants

Voor bedrijven die met menukaarten werken, maakt het team van c-paper handgeschept papier. Neem bijvoorbeeld een wildkaart van Fletcher hotel Huis te Eerbeek. Het handgeschepte papier bestaat uit katoen/hout vezels met daarin rietpluimen verwerkt (deze groeien langs het Apeldoorns kanaal).

Door samenwerking met drukkerijen is het mogelijk om de menukaart te laten bedrukken. Het drukwerk op de foto is gedaan door historische boekdrukkerij de Arend

Voor grotere oplagen zal dit gebeuren door de moderne
drukkerij van Hierden uit Eerbeek.

Moeten de letters/afbeeldingen dieper in het papier dan doet Letterpers het drukwerk.

Meer informatie nodig? Stuur dan een e-mail naar:
secretariaat@c-paper.nl

Handgeschept prijs labels

Voor de detailhandel maakt het team van c-paper speciale handgeschepte labels. Deze labels zijn voorzien van een metaal ringetje (eyelet) zodat het gaatje niet uitscheurt als eraan getrokken wordt.

In het basis assortiment bevinden zich 3 formaten (op de foto is 8x4cm te zien). Natuurlijk is het mogelijk om andere vormen of afwijkende formaten te bestellen. Deze moeten speciaal gemaakt worden en hebben een langere levertijd.

Meer informatie nodig? Stuur dan een e-mail naar:
secretariaat@c-paper.nl
Handgeschept labels