Handgeschept papier te koop

In ons papierwinkeltje worden de formaten A6 (€0,80 per vel), A5 (€1,00 per vel) en A4 (€1,50 per vel) handgeschept papier verkocht van c-paper (wat door ons gemaakt is) of van papiermolen de schoolmeester te Westzaan. Er zijn ook handgeschepte kaarten (€2,50 per stuk) en handgeschepte labels (verschillende prijzen) te koop.

  • Doesburger handgeschept papier
  • Papier van papiermolen de schoolmeester
  • Handgeschepte kaarten
  • Handgeschepte labels met ring
  • Handgeschepte label zonder ring

Handgeschept papier te koop

Doesburger papier

Doesburger handgeschept papier wordt gemaakt in papiermakerij Doesburg door professionele papierscheppers. Het papier komt uit bakken die leeggeschept worden, experimenten of opdrachten.

Zaans bord

Het wereldberoemde Zaanse bord wordt nog gemaakt in de oude Papiermolen de Schoolmeester te Westzaan. Hier worden voorlopig alleen A4 vellen van verkocht. Omdat we ook papierpulp van de schoolmeester hebben scheppen we zelf A6 en A5-formaten papier.

Handgeschepte kaarten en labels

Naast de velletjes papier maken we ook zelf handgeschepte kaarten met servetjes, bloementjes etc. en mooi (prijs)labels. Deze labels zijn op een potje/fles te plakken met PVA-lijm en degene met ring als labeltje ergens aan te hangen.

De verkoop kast alle vakken

Materialen te koop

Droge papierpulp

Voor de workshops gebruiken we zakjes met 100 gram droge papierpulp. Deelnemers kunnen dan zelf de papierpulp van natuurlijke vezels uitzoeken. Deze zakjes zijn ook voor de verkoop en kosten €4,00 per 100 gram. Weken, blenderen en scheppen maar.

DIY (Doe het zelf) kits

De zogenaamde DIY (Doe het zelf) kits om een papieren schaaltje te maken zijn ook te koop. Een kit bestaat uit 100 gram papierpulp, een kunststof spatraampje, een halve tempex bol en een beschrijving en kost €9,50 per stuk.

Gebruikt of zelfgemaakt

Er komen wel eens gebruikte of zelfgemaakte overtollige materialen in de verkoop. Denk daarbij aan gebuikte of zelfgemaakte schepramen of boeken over papier. Deze worden dan te koop aangeboden.

De verkoop kast alle vakken

Papiermakerij Doesburg

Alle artikelen voor de verkoop liggen opgesteld in de speciaal daarvoor opgestelde kast. Helaas is het niet mogelijk om deze artikelen te verzenden i.v.m. de hoge verzendkosten. De hierboven genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw met uitzondering van de droge papierpulp waar 9% btw geldt.

Een bezoek brengen kan op een woensdag, donderdag of vrijdag tussen 12:00 en 16:00 uur. Pinnen is ook mogelijk.

  • Handheschept papier
  • Handegeschepte kaarten
  • Handgeschepte labels
  • Droge papierpulp 100 gram
  • Gebruikte of zelfgemaakte spullen