Mobiel:
+31 (0)6 1400 4762

Adres:
​Ooipoortstraat 21, 6981 DS Doesburg

Persoonlijk papier maken

Ewald Weijers is een ervaren professionele papierschepper die graag bijzonder papier ontwerpt en maakt eventueel in opdracht bijzonder papier. Heeft u bijvoorbeeld speciaal papier nodig voor een eigen menukaart of prijs labels dan kan Ewald deze in een kleine oplage maken.

Handgeschepte kerstkaarten
Handgeschepte kerstkaarten

Kerstkaarten

Het duurt nog even voordat het kerstmis is maar wij zijn alvast begonnen met het maken van kerstkaarten van bijvoorbeeld lompen papierpulp van papiermolen de schoolmeester. Het bedrukken van dit papier wordt gedaan door Historische boekdrukkerij De Arend te Doesburg. Op de foto zijn handgeschepte kaarten te zien met een afbeelding van de toplaag van een servetje. Mocht je ook kerstkaarten op handgeschept papier willen hebben in een kleine oplage neem dan contact op.
Wildkaart op handgeschept papier

Persoonlijk papier in opdracht laten maken

Handgeschept papier maken

Bij c-paper zijn ze geen productiebedrijf maar kunnen ze wel kleine hoeveelheden handgeschept papier in opdracht maken. Heeft u bijvoorbeeld (maximaal) 50 vel A4 nodig voor het maken van een menukaart, of (maximaal) 100 vel A5 voor een uitnodiging, dan kunt u bij ons terecht.

De kosten per A4 vel zijn € 1,50, per A5 vel €1,00 en per A6 vel € 0,80 (alle genoemde prijzen zijn per vel en inclusief 21% btw).

De locatie

Sinds 2020 hebben we in Doesburg een werkplaats onder de naam Papiermakerij Doesburg. Hier verzorgen we workshops, cursussen, lezingen en lessen en maken er bijna dagelijks bijzonder papier.

De kennis

Sinds 2012 heeft het team van c-paper vele opdrachten uitgevoerd en bijzondere soorten handgeschept papier gemaakt voor diverse toepassingen. Het team bestaat uit professionele papierscheppers die dagelijks papier maken.

Het papier

Eerst komt er een gesprek over de wensen en eisen waaraan het papier moet voldoen. Als de opdracht definitief is dan wordt deze ingepland. Hou er wel rekening mee dat het even kan duren voordat het klaar is.

C-paper is geen productiebedrijf. Er gelden enige restricties.

Handgeschept papier gemaakt in opdracht.

Enkele voorbeelden

A4 papier

Handgeschept A4 papier

Labels

Handgeschepte labels met oogje

Gekleurd papier

Velletjes mosterdgeel papier

Restmateriaal

Papier van restmateriaal