Handgeschepte kaarten met servet en rietpluimen

Handgeschept A5 papier van c-paper

Er zijn verschillende soorten handgeschept A5 papier van c-paper te koop voor aquarel, om te bedrukken met verschillende druktechnieken, kalligrafie of handgeschept kaarten van te maken.

Handgeschept A5 papier van c-paper

Het team van c-paper heeft al verschillende soorten A5 vellen handgeschept papier gemaakt bijvoorbeeld voor kaarten van handgeschept papier, uitnodigingen, om afdrukken op te maken of voor kalligrafie. Natuurlijk is er ook papier gemaakt om op te aquarelleren.

De vellen handgeschept papier van c-paper zijn (nu nog) alleen te koop bij Papiermakerij Doesburg en dienen daar ook afgehaald te worden. Ook is het mogelijk om een opdracht te plaatsen (vanaf €75,00) om handgeschept A5 papier te maken op maat. Afspraak maken om opdracht te bespreken.

Handgeschept aquarel papier van c-paper

Voor het handgeschepte A5 papier van c-paper gebruiken we alleen maar “plantaardig” vezels vanuit textiel (meestal van papiermolen de Schoolmeester) of halffabricaat platen van Abaca (ook wel Manilla hennep), Hennep, Hout, Katoen en Linnen (vlas). De prijzen zijn verschillend in verband met de verschillende inkoopprijzen van grondstoffen en diktes van het papier.

Handgeschept papier A3-formaat voor houtgravure druk

Aquarelpapier

Het team van c-paper maakt momenteel veel Aquarel papier van verschillende vezel samenstelling, interne en oppervlakte verlijmen. We zijn op zoeken naar het ideale aquarel papier.

Handgeschept papier A3-formaat voor houtgravure druk

Kaarten

Het team van c-paper maakt bijvoorbeeld kaarten met rietpluimen en legt daar een servetje op. Regelmatig komt Janrein van Oostrum velletjes papier halen en bewerkt deze met een lasersnijder.

Wildkaart op handgeschept papier

Om te bedrukken

Er komt wel eens een vraag binnen om papier te maken voor het maken voor een speciale menukaart van een restaurant. Op de foto is de wildkaart te zien van Fletcher hotels Eerbeek.