handgeschept A4 aquarel papier abaca katoen vezels

Handgeschept A4 papier van c-paper

Er zijn verschillende soorten handgeschept A4 papier van c-paper te koop voor aquarel, om te bedrukken met verschillende druktechnieken, brieven te schrijven of katerne van boekjes te maken.

Handgeschept A4 papier van c-paper

Het team van c-paper heeft al verschillende soorten A4 vellen handgeschept papier gemaakt bijvoorbeeld voor menukaarten, brieven, om afdrukken op te maken of om katernen van boekjes te maken. Natuurlijk is er ook papier gemaakt om op te aquarelleren.

De vellen handgeschept papier van c-paper zijn (nu nog) alleen te koop bij Papiermakerij Doesburg en dienen daar ook afgehaald te worden. Ook is het mogelijk om een opdracht te plaatsen (vanaf €75,00) om handgeschept A4 papier te maken op maat. Afspraak maken om opdracht te bespreken.

Handgeschept aquarel papier van c-paper

Voor het handgeschepte A4 papier van c-paper gebruiken we alleen maar “plantaardig” vezels vanuit textiel (meestal van papiermolen de Schoolmeester) of halffabricaat platen van Abaca (ook wel Manilla hennep), Hennep, Hout, Katoen en Linnen (vlas). De prijzen zijn verschillend in verband met de verschillende inkoopprijzen van grondstoffen en diktes van het papier.

Handgeschept papier A3-formaat voor houtgravure druk

Aquarelpapier

Het team van c-paper maakt momenteel veel Aquarel papier van verschillende vezel samenstelling, interne en oppervlakte verlijmen. We zijn op zoeken naar het ideale aquarel papier.

Handgeschept papier A3-formaat voor houtgravure druk

Katernen boekjes

Naast dat onze vrijwilliger Harry boekjes van A4 papier maakt, komen er ook wel eens verzoeken om handgeschept papier te maken voor zogenaamde katernen van een boekje.

Wildkaart op handgeschept papier

Om te bedrukken

Er komt wel eens een vraag binnen om papier te maken voor het maken voor een speciale menukaart van een restaurant. Op de foto is de wildkaart te zien van Fletcher hotels Eerbeek.