Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kunstroute Didam

15/09/2018:11:00 - 16:30

Gratis
Kunstroute Didam

In Didam wordt dit jaar voor de 2e keer een kunstroute georganiseerd door Bruisend Meulenvelden. Samen met nog 21 andere kunstenaars (waarvan onze Yvonne Huiskamp er ook 1 van is), laten ze mooiste werken van hunzelf zien aan een groot publiek. Er loopt een route door Didam waarbij een aantal kunstenaars hun huis/galerij openstellen voor publiek. Bij Burgers van Diem laten de overige kunstenaars hun mooiste werken zien.

Bij Burgers van Diem staan de medewerkers van Papierschepperij het oude klooster en nemen u mee in de wereld van het handgeschepte papier doormiddel van een demonstratie papierscheppen, een workshop kaarten maken te geven en natuurlijk de nodige informatie. Yvonne Huiskamp heeft haar kunstwerken als papierkunstenaar in de Burgers van Diem opgehangen en laat deze maar al te graag aan u zien. Papierkunst is nog niet zo heel te zien in de kunstwereld.

Kortom zaterdag 15 september komt allen naar Burgers van Diem, neem een route mee en zie wat de 21 kunstenaars hebben gemaakt voor u.

Locatie

Burgers van Didam
Waverlo 14
Didam, Gelderland 6942 RG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0316 293 101
Website:
http://www.burgersvandiem.nl/Default.aspx