Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Frieda goedgemutst weekend 2018

mei 26:10:00 - mei 27:17:00

Gratis
09 en 10-05-2015 Goed gemutst weekend in Vorden
Frieda goedgemutst weekend 2018

Elk jaar organiseert Frieda Pelgrum van hoeden atelier Frieda goedgemutst een zeer bijzondere ambachtenmarkt genaamd Frieda goedgemutst weekend 2018. Er zijn zo’n 30 tot 40 hoogwaardige ambachten te bezichtigen. Geniet van ambachtelijke kunstenaars en kijk over hun schouder mee hoe het gemaakt wordt, er is veel variatie van producten die men gemaakt heeft o.a.bijenkorfvlechten, keramiek, kantklossen, papierscheppen, tassen, breivariaties, sieraden van allerlei materialen, kleding en accessoires van mooie stoffen,vilt op zijde, beelden van steen, schilderijen, zonnekind poppen, bloemdecoraties, visrokerij, webbingvlechten, hoeden, etc. Heel veel mooie producten dit alles in en rondom de boerderij.
Tevens is er een terras met koffie/thee en eigen gebakken cake/ koek of taart. Dit is een greep uit het Frieda goedgemutst weekend 2017.

Frieda Pelgrum heeft haar hoeden atelier op haar boerderij in Vorden. Een keer per jaar wordt alles uit de kast getrokken en worden er allerlei ambachtslieden gemobiliseerd om tijdens het Frida goedgemutst weekend weer goed voor de dag te komen. Medewerkers van C-paper zijn ook weer paraat en nu al aan het bedenken wat ze deze dagen weer voor mooi papier kunnen maken. De gemoedelijke sfeer is echt typerend voor dit evenement wat elk jaar toch rond de 1000 bezoekers trekt. Mensen komen van heinde en ver om de speciaal door Frieda geselecteerde ambachtslieden of kunstenaars te zien.

Organisator

Frida Pelgrum
Telefoon:
0575 551 267
Website:
http://www.fridagoedgemutst.nl

Locatie

Hoeden atelier Frida goedgemutst
Hamminkweg 4
Vorden, Gelderland 7252 RB Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.fridagoedgemutst.nl