Adres:
Ooipoortstraat 21
6981 DS Doesburg
Mobiel: +31 06 14004762
secretariaat@c-paper.nl

Openingstijden:
Donderdag t/m Zaterdag:
12:00 t/m 17:00

Eerste zondag v/d maand: 12:00 t/m 17:00

Project ondersteuning bij papier maken

Je hebt een goed idee om een bijvoorbeeld een duurzaam product van zelfontworpen papier te maken. Bij het team van c-paper kunt u terecht voor project ondersteuning bij het papier maken. Zo kan u bijvoorbeeld een dag besteden door samen met onze professionele papierschepper het papier te maken dat u voor ogen heeft.

Project ondersteuning bij papier maken

Project ondersteuning bij productontwikkeling:

U heeft een idee voor een uniek product met speciaal papier, dan kan het team van van c-paper daarbij project ondersteuning leveren.
– In onze werkplaats (ambachtelijk papiermakerij Doesburg) bespreken we eerst uw project en de mogelijkheden onder genot van een bakje koffie.
– Of we maken dezelfde dag het papier wat u voor ogen heeft of doen dit op een later tijdstip.
– Tijdens het maken van het papier worden er enkele experimenten uitgevoerd zodat u kan bepalen of het papier geschikt in voor product.
– Kleinschalig papier maken (tot 50 vel A4 formaat) kunnen we in de papiermakerij.
– Mocht u de uitvoering extern willen beleggen kunnen wij u eventueel ondersteunen bij het opzetten van een werkplaats en mensen “opleiden”.

Projecten zoals een kunstenaar en ambachtsman koppelen:

Het komt ook wel eens voor dat een kunstenaar en een ambachtsman aan elkaar gekoppeld worden tijdens een project.
– U krijgt een professionele papierschepper toegewezen die de kunstenaar ontvangt in zijn werkplaats tijdens het project.
– Na een gesprek gaan we aan het werk en maken het papier dat de kunstenaar voor ogen heeft.
– Hiervoor wordt in onderling overleg een vast prijs vastgesteld.

De prijzen incl. 21% btw:

Bij projecten hanteren we een totaalprijs voor het gehele project. Het uurtarief voor inhuur van een professionele papierschepper is € 50,00 per uur inclusief 21% Btw en exclusief reiskosten. Door de vele samenwerkingen zoals het laten bedrukken of grotere hoeveelheden papierpulp te laten maken kunnen we veel.