Adres:
Ooipoortstraat 21
6981 DS Doesburg
Mobiel: +31 06 14004762
secretariaat@c-paper.nl

Openingstijden:
Donderdag t/m Zaterdag:
12:00 t/m 17:00

Eerste zondag v/d maand: 12:00 t/m 17:00

Opdracht handgeschept papier

U heeft handgeschept papier nodig voor een het maken van een kunstwerk, uitnodiging of menukaart, geen probleem. Het team van c-paper schept deze wel tot maximaal 50 vel. Voor grotere aantallen kun u niet bij ons terecht. Dus speciaal handgeschept papier nodig neem dan even contact met ons op.

Opdracht handgeschept papier

Op zoek naar handgeschept papier:

Er zijn twee mogelijkheden namelijk of u schept het papier zelf of geeft een opdracht aan het team van c-paper tot maximaal 50 vel A4 formaat.
– Een ervaren papierschepper maakt het papier dat u wenst. Het is wel handwerk en kan daardoor afwijken en langer duren.
– Er wordt papier geschept van papierpulp met natuurlijke vezels van katoen, linnen, hout, lompen in verschillende kleuren, abaca of hennep.
– Het maken van de papierpulp duurt ongeveer 1 dag, het scheppen van 50 vel A4 duurt 1 dag en het drogen kan tot 3 dagen duren.
– Het kleuren van de papierpulp kan wel maar komt nooit precies op de kleur uit van bijvoorbeeld een kleurenstaal.
– U kunt ook zelf dingen aanleveren (bijvoorbeeld bloemzaadjes) als toevoeging voor in het papier.

Hoe plaats ik een opdracht:

U heeft een idee en wilt daarvoor handgeschept papier op maat hebben? Hoe werkt dat?
– Het beste is om een bezoek te brengen aan de ambachtelijke papiermakerij Doesburg dan is alles voorhanden en kunnen we uw wensen bespreken.
– Lukt een bezoek niet dan kunnen we dit telefonisch afhandelen via nummer +31 (0)6 14004762 van dinsdag t/m zaterdag tussen 12:00 en 16:00 uur.
– Heeft u liever de voorkeur om de opdracht middels een e-mail te willen afhandelen? Stuurt u dan een e-mail naar secretariaat@c-paper.nl

Welke mogelijkheden zijn er:

De papiermakerij heeft een beperkte ruimte en is meer ingericht voor educatie. Het papier wordt geschept van dinsdag 12:00 uur t/m zaterdag 17:00 uur.
– U kunt papier aanvragen tot 50 vel A4, 70 vel A5 en 90 vel A6 formaat.
– Het is mogelijk om zelf mee gebrachten dingen te verwerken in het papier zoals bloemzaadjes of voorwerpen voor een blinddruk.
– Wij kunnen het papier ook voor u kleuren, materialen toevoegen zoals stukjes textiel of bloemzaadjes. Ook kan er een blinddruk aangebracht worden.
– Door samenwerking met Boekdrukkerij de Arend uit Doesburg, kunnen we ook het papier laten bedrukken.

De prijzen inclusief 21% btw:

Omdat we kleinschalig werken en de papierpulp volledig kunnen wegscheppen, kunt u ook kleine hoeveelheden handgeschept papier laten maken.
– € 1,50 per vel A4 formaat.
– € 1,00 per vel A5 formaat.
– € 0,60 per vel A6 formaat.