Adres:
Ooipoortstraat 21
6981 DS Doesburg
Mobiel: +31 06 14004762
secretariaat@c-paper.nl

Openingstijden:
Donderdag t/m Zaterdag:
12:00 t/m 17:00

Eerste zondag v/d maand: 12:00 t/m 17:00

Demonstratie papierscheppen

Om het immaterieel erfgoed papierscheppen onder de aandacht te brengen bij een groter publiek, verzorgt het team van c-paper een demonstratie papierscheppen op vaste evenementen. Omdat de papiermakerij Doesburg zoveel mogelijk geopend moet zijn, zijn dit de evenementen waarop wij demonstreren en kunnen dus geen nieuwe evenementen aannemen.

Flachsmarkt Krefeld

Tijdens het pinksterweekend wordt er in Krefeld (bij de burcht Krefeld-Linn) een flachsmarkt georganiseerd. Krefeld ligt net over de grens in de buurt van Venlo. Er zijn meer dan 300 handwerkers te zien in en rondom Krefeld. Het evenement duurt 3 dagen.

Korn und Hansemarkt

Van 9 t/m 11 september 2022 wordt er in Haselünne een korn und Hansemarkt georganiseerd. De straten van Haselünne zijn dan gevuld met allerlei soorten kramen. Vanuit Nederland staan daar ongeveer 30 verschillende ambachtsmensen te demonstreren.

Vive La France

In het mooi dorpje Hummelo wordt op 9 en 10 juli 2022 een grote Brocante en kunstfair georganiseerd. Dit is 1 van de grootste brocante markten van Nederland. Het hele dorp komt dan in France sferen met theater, muziek, brocante, streekproducten en kunst.

Festival der ambachten

In april organiseert The green circle een evenement in Winterswijk onder de naam Festival de ambachten. Tijdens dit festival demonstreren echte ambachtslieden uit binnen en buitenland hun ambacht. Ze nemen ook rustig de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Hanzefeesten

Op 11 juni 2022 werden er weer Doesburgse hanzefeesten georganiseerd in de straten van Doesburg. Vele mensen liepen in middeleeuwse kleding, er waren diverse ambachten te bewonderen en de middenstand hadden hun producten uitgestald.

Verassend Doesburg

Nieuw dit jaar is het 3-daagse evenement verassend Doesburg. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juli 2022 worden er in de binnenstad van Doesburg allerlei activiteiten georganiseerd. Er staan ook ambachten en er is een echte braderie.