diensten van c-paper

Naast het maken van handgeschept papier biedt het team van c-paper ook enkele diensten aan. Deze diensten van c-paper zijn hieronder terug te vinden.

Momenteel werken nog niet alle links op deze pagina omdat de pagina’s nog niet aangemaakt zijn. Dit wordt op korte termijn opgelost.

Excuses voor het ongemak

Onze diensten

WORKSHOPS

Yvonne Huiskamp verzorgt de workshops bij c-paper. Door de cursist te laten bepalen waar, wanneer, wat en met wie worden de workshops op maat gegeven.

Demonstraties

Ewald Weijers heeft al heel wat demonstraties papierscheppen gegeven op diverse evenementen, scholen of museums gegeven. Zie hier het NL drukkerijmuseum.

Projecten

Het team van c-paper heeft ook ervaring in het ondersteunen bij projecten met papier. Op de foto is weergegeven hoe van militaire kleding papier is gemaakt.

Opdrachten

Naast het basis assortiment, voert het team van c-paper ook opdrachten uit voor afwijkende formaten zoals dit mosterdgele papier voor trouwkaarten.

Huur van materiaal

Scholen/instellingen/groepen in de omgeving van Eerbeek kunnen een leskist voor 10 personen huren. De kunstenaar kan het materiaal in de werkplaats huren.

Diensten van derde

Door samenwerking met andere bedrijven zijn er nog een aantal dingen mogelijk zoals het laten bedrukken, restaureren of kalligraferen van het papier.

Arrangementen

Voor de groepen die voor 2 uurtjes een workshop papierscheppen willen doen en daarna lekker eten en/of drinken, zijn er de arrangementen bij Restaurant de Heideroos.

Watermerken

Een watermerk is een verdunning in het papier. Als je papier tegen het licht houdt wordt het zichtbaar. In samenwerking met Martin Cuppen kunnen we nu ook watermerken laten maken.

Ondersteuning

Instellingen en/of scholen willen wel papierscheppen met cliënten of scholieren maar weten niet hoe. Het team van c-paper staat klaar om deze instellingen en/of scholen ondersteuning te bieden.

Partners voor deze diensten