Demonstratie papierscheppen

Het team van c-paper bestaat uit zeer ervaren en deskundige papierscheppers. Zij kunnen u heel veel vertellen over het ambacht papierscheppen wat sinds 2016 op de Nederlandse Immaterieel erfgoed lijst staat.

Een demonstratie papierscheppen wordt aangepast aan het evenement of leerdoel. Zo kan er bijvoorbeeld groei papier geschept worden of mooi papier met kleuren.

Binnenkort te vinden

Donderdag 4 juli is de eerste van een reeks van 8 Veluwse avondmarkten in Beekbergen. We staan weer op ons oude vertrouwde plek naast de winkel van Blom schoenen (kraamnummer 111).

Het team van c-paper neemt u mee in wereld van het handgeschepte papier en de papierhistorie van Beekbergen.

Voor meer informatie zie de website van
De Veluwse avondmarkten te Beekbergen.

Een sfeer impressie

Zoals al eerder aangegeven heeft het team van c-paper zeer ruime ervaring in het verzorgen van een demonstratie papierscheppen. Hieronder vindt u een kleine impressie van de evenementen, instellingen, bedrijven of scholen waar het team al is geweest.

In verband met diverse onkosten en om het ambacht papierscheppen in stand te kunnen houden, vraagt het team van c-paper een vergoeding voor een demonstratie papierscheppen.

Deze vergoeding bedraagt €80,00 incl. btw per evenement (maximaal 8 uur) per dag.

Voor instellingen, scholen of goede doelen gelden andere prijzen. Hiervoor kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar: secretariaat@c-paper.nl.

Wij gebruiken natuurlijke vezels van linnen, katoen, hout en oude kleding (lompen) tijdens de demonstratie papierscheppen.

Het team van c-paper

Onze partners

C-paper voor al uw handgeschept papier
Ontmoetingsplek de Mollenhof te Oeken
De Mollenhof te Oeken
Molenfestijn Eerbeek bij de korenmolen
Molenfestijn te Eerbeek
Veluwse avondmarkt Beekbergen
Veluwse avondmarkt Beekbergen
Boerderijmuseum Lebbenbrugge te Borculo
Lebbenbrugge te Borculo
Vive la France te Hummelo
Vive la France te Hummelo
Nederlands Drukkerij Museum Etten-Leur
NL drukkerijmuseum Etten-Leur