workshop werken met papierpulp

Yvonne Huiskamp (de contactpersoon voor workshops bij c-paper) heeft een programma opgezet voor enkele workshops die vallen onder het hoofdstuk werken met papierpulp. De workshop werken met papier zijn voornamelijk gebaseerd op het werken met papierpulp. Dit verschilt van het papierscheppen tot maken van boekjes met zelf gemaakt handgeschept papier. Dit kan zowel bij papierschepperij het oude klooster, op evenementen (met name voor de kinderen), bij Landgoed Huis te Eerbeek (deze locatie wordt gebruikt als de groep groter is dan 10 personen) of bij u op locatie.

Wilt u leren papierscheppen of heeft u een project met papier dat valt ook onder een workshop werken met papierpulp. De materialen van papierschepperij het oude klooster ter Eerbeek zijn te huur is de vorm van € 25,00 per dagdeel. Dit is inclusief begeleiding van Yvonne Huiskamp of Ewald Weijers (beide hebben heel veel ervaring op het gebied van papier maken)

Workshop bij het oude klooster

Voor een workshop werken met pulp kunt u met een groep terecht die niet groter is dan 10 cursisten. U krijgt dan met de groep een workshop naar keuze (als het maar met papier te maken heeft) van Yvonne Huiskamp.

De prijs voor de tijdsduur van ongeveer 2 uur: € 20,00 all in per persoon.De groep is groter dan 10 personen

Omdat de ruimte in papierschepperij het oude klooster zeer beperkt is, wordt er bij groepen groter dan 10 personen uitgeweken naar Landgoed Huis te Eerbeek. Hier is veel meer ruimte. Landgoed Huis te Eerbeek is een hotel van de Fletcher keten en bied dus ook nog meer mogelijkheden in de vorm van eten/drinken etc.

De prijs op aanvraag via secretariaat@c-paper.nl

workshop op uw evenement

U organiseert een evenement en wilt daarbij een workshop papierscheppen bij hebben. Dit is voor medewerkers van C-paper geen probleem. Kinderen/volwassenen kunnen dan voor een kleine bijdrage papierscheppen.

De prijs voor de tijdsduur van uw evenement (max 8 uur): € 70,00 all in

Workshop bij u op locatie

Natuurlijk komen we ook op locatie om een workshop werken met papierpulp te geven. Het kan ook zijn dat hieraan een evenement is gekoppeld zoals op de foto (dit was tijdens de Kreadoe).

De prijs op aanvraag via secretariaat@c-paper.nl

Contact opnemen om vragen te stellen of om te reserveren.

Stuur een mail naar: secretariaat@c-paper.nl
U kunt ook telefonisch contact opnemen met Yvonne Huiskamp +31 6 37469957 of Ewald Weijers +31 6 14004762