demonstratie papier scheppen

Medewerkers van C-paper voorzien uw evenement graag van een demonstratie papier scheppen. Er wordt getracht om het papier wat geschept wordt zo dicht mogelijk bij de sfeer van uw evenement te scheppen. Heeft u bijvoorbeeld een evenement zoals een streekmarkt of groei en bloei evenement dan kan er handgeschept papier gemaakt worden met bloemzaadjes.

Een demonstratie papier scheppen bestaat uit een papierschepper compleet met toebehoren om handgeschept papier te kunnen maken. Denk hierbij aan papierpulp, schepkuip, schepraam, vilten, oude pers en droogrek. In verband met de mobiliteit wordt er papier geschept van het formaat A5.

Naast de demonstratie papier scheppen kunt u aangeven of u de resterende gedeelte van de kraam opgevuld wilt zien met handgeschept papier voor de verkoop of bijvoorbeeld een workshop.

Demonstratie papier scheppen met verkoop

Op de foto is te zien hoe het eruit ziet als u kiest voor een demonstratie papier scheppen met een kraam vol spullen die we verkopen. Naast de verkopen wordt uitleg geven aan de hand van afbeeldingen om iedere belangstellende te laten zien hoe papier gemaakt wordt.

De prijs voor de tijdsduur van uw evenement (max 8 uur): € 80,00 all inDemonstratie papier scheppen met workshop

Op de foto is te zien hoe het eruit ziet als u kiest voor een demonstratie papier scheppen met een workshop. Ongeveer 3 kwart van de kraam wordt dan gebruikt voor geven van een kleine workshop papierscheppen (ook geschikt voor kinderen). De papierschepper staat met kuip naast de kraam en heeft 1 kwart van de kraam nodig om papier af te leggen en te persen.

De prijs voor de tijdsduur van uw evenement (max 8 uur): € 80,00 all in

Demonstratie papier scheppen alleen

Natuurlijk kunt u ook alleen een papierschepper inhuren voor uw evenement. De papierschepper heeft dan een tafel mee om papier op af te leggen en wat materiaal voor uitleg en natuurlijk de benodigdheden om papier te kunnen scheppen.

De prijs voor de tijdsduur van uw evenement (max 8 uur): € 70,00 all in

Demonstratie papier scheppen uitzonderingen

Natuurlijk zijn er ook allerlei uitzonderingen te bedenken zoals een gratis kraam te beschikking stellen (dit gebeurt wel eens bij evenementen voor goede doelen) of een meerdaags evenement. Hier kunt u het beste contact opnemen met de medewerkers van c-paper.

Contact opnemen om vragen te stellen of om te reserveren.

Stuur een mail naar: secretariaat@c-paper.nl
U kunt ook telefonisch contact opnemen met Jitske Zeisseink +31 6 30899803 of Ewald Weijers +31 6 14004762