Het team van c-paper heeft elke maand wel ergens een activiteit in de vorm van een demonstratie of workshop papierscheppen. Wil je weten waar dit dan wel is kijk in de agenda. Sommige workshops zijn besloten en daarvoor kan niet worden ingeschreven.
dec
29
zo
2019
Workshop papier scheppen Kunstkring duiven @ Kunstkring Duiven
dec 29 @ 11:00 – 17:00
Ewald Weijers is al enkele jaren papierschepper bij c-paper en heeft als doel om zijn kennis over het papierscheppen uit te dragen. Dit doet hij door elke laatste zondag van de maand een workshop papier scheppen te geven in samenwerking met de Kunstkring Duiven.

De workshop heeft een logische opbouw van – papierpulp maken – papier scheppen/maken en is bedoeld om allerlei technieken te ontdekken (dus veel doen). Niets volgens een vast programma, uitleg komt n.a.v. tussentijdse vragen en je hebt de mogelijkheid om een “projectje” mee te nemen.

Meer weten via info@kunstkringduiven.nl
Ewald laat zien hoe je papier schept.
jan
23
do
2020
workshop papierscheppen en boekje maken @ Papierschepperij c-paper
jan 23 @ 10:00 – 16:00

Handgeschept aquarelpapier

Yvonne Huiskamp geeft op donderdag 23 januari 2020 een besloten workshop papierscheppen en boekje maken. De cursist gaat eerst papierscheppen om zo de binnenkant van het boekje bij elkaar te scheppen om het vervolgens met behulp van de Japanse binding te verwerken tot een boekje. Voor de workshop opgeven kan niet omdat dit een besloten workshop is. 

Ook een workshop volgen bij Yvonne Huiskamp of Ewald Weijers?

Stuur een e-mail naar secretariaat@c-paper.nl