De agenda

Het team van c-paper staat elke maand wel ergens een workshop of demonstratie te geven. Wil je weten waar dit dan wel is kijk in de agenda. Sommige workshops zijn besloten en daarvoor kan niet worden ingeschreven. Voor meer informatie stuur een mail naar

secretariaat@c-paper.nl
sep
27
vr
2019
Workshop vrijwilligers Mollenhof @ Mollenhof Oeken
sep 27 @ 12:00 – 16:00

Dit is een besloten workshop en kan niemand zich aanmelden. Workshop papierscheppen voor alle vrijwilligers/ZZP-ers die werken bij de Mollenhof.

Yvonne Huiskamp verzorgt op Vrijdag 27 september een workshop papierscheppen voor alle vrijwilligers/ZZP-ers van de Mollenhof. Dit gebeurt op de locatie van de Mollenhof. Wat er gemaakt gaat worden weten we nog niet maar laat je verassen.

okt
5
za
2019
Wilddagen in Vierhouten @ Vierhouten
okt 5 @ 13:00 – okt 6 @ 18:00

De Wilddagen van Rondje Vierhouten zijn in 2019 op zaterdag 5 en zondag 6 oktober. Hotel Vierhouten, Hotel Restaurant de Vossenberg, Pannenkoekenhuis De Boswachter en Restaurant Bistro NoVice uit Vierhouten organiseren in dit weekend een gezellig samenzijn met een proeverij van specialiteiten en Veluws wild, drankjes en uiteraard bokbier van het fust. Er is live muziek en entertainment en diverse demonstraties. En voor de kinderen: ezelrijden. Dit jaar zal er tijdens het wildweekend ook weer een streekmarkt zijn. De locatie van de Wilddagen is op de parkeerplaats die grenst aan de Nunspeterweg en de Ganzenakkers. Heeft u ook zin een gezellig hapje en drankje, met vrienden, buren en familie? Komt u dan in het eerste weekend van oktober naar Vierhouten. De entree is gratis. Komt u met de auto, dan kunt u tegen betaling parkeren op een van de aangewezen parkeerterreinen. Goed om te weten: VTS pendelt op 6 oktober met bussen tussen het Transferium in Nunspeet en het Wildplein. De deelnemende bedrijven heten jong en oud van harte welkom!

(bron: website van Rondje Vierhouten)

okt
13
zo
2019
Van vlas tot linnen @ Boerderijmuseum Lebbenbrugge
okt 13 @ 11:00 – 16:00

Van vlas tot linnen
Zondag, 13. Oktober 2019, 13:00 – 16:00
Hits : 66
13 oktober – Van vlas tot linnen

Van 13.00 tot 16.00 uur:

Er worden demonstraties gegeven van het bewerken van vlas.

Ook worden er andere activiteiten georganiseerd die in het teken van vlas staan.

Vrije toegang

Activiteiten vanaf 11.00 uur

Film “Van vlas tot linnen” draait in de oude schuur
Speurtocht/vragenlijst voor de jeugd over van vlas tot linnen Bij inlevering van het vragenformulier ontvangt men een attentie.
Tuin bezichtigen
Werken aan het weefgetouw in de weefkamer
Voorbereiden demonstraties
Van 14.00 tot 16.00 uur

Doorlopend demonstraties van het:

Repelen, dorsen, braken, zwingelen, hekelen, spinnen en weven van vlas.
Daarnaast is er een demonstratie van het zogenaamde ‘dookrollen’.

nov
27
wo
2019
MEVE ontmoetingsdag Kerk Dieren @ Ontmoetingskerk Dieren
nov 27 @ 14:30 – 16:30

Dit is een besloten evenement en er kan dus niet worden ingeschreven. In de Regenboogzaal zal het team van C-paper een papierschepdemonstratie geven geheel in het teken van Sinterklaas voor ongeveer 30 personen in de ontmoetingskerk te Dieren.