Mobiel:
+31 (0)6 1400 4762

Adres:
​Ooipoortstraat 21, 6981 DS Doesburg

Workshop Ecoprinten in Borculo

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Ecoprinten in Borculo

oktober 12 @ 10:00 13:00 CEST

Hier zien we deelnemers aan de slag van een eerdere workshop ecoprinten in het Spuythuys.

Workshop ecoprinten in Borculo

Karin Bosch (eigenaar van Bosch atelier) heeft in samenwerking fit-art een reeks van workshops opgezet in ’t spuythuys te Borculo. Hier maken 8 cursisten een mooi kunstboek.

Karin Bosch ontvangt u in haar maakatelier ‘t Spuythuys om samen met steeds een andere collega-kunstenaar de workshop te begeleiden. Er zijn 12 workshops, met steeds een andere inhoud. We beginnen met zelf papier scheppen. Dit papier is de basis van het kunstboek dat we in de volgende lessen gaan ‘vullen’ met verschillende kunstvormen en -technieken:

Op donderdag 12 oktober 2023 tussen 10:00 t/m 13:00 uur verzorgt Ewald Weijers (eigenaar/meester papierschepper van c-paper) in samenwerking met Karin Bosch (eigenaar van Bosch atelier) een workshop ecoprinten in ’t spuythuys (Korte wal 11 te Borculo). Het papier wat de cursisten voor het ecoprinten hebben ze zelf geschept tijdens een workshop papierscheppen op donderdag 7 september.

Er kunnen zich geen mensen aanmelden omdat deze workshop voor de groep van 8 cursisten is.

Wil je deelnemen aan een andere workshop papierscheppen of ecoprinten in maakplaats ’t Spuythuys neem dan contact op met Karin Bosch door een mail te sturen aan info@Boschatelier.nl. Ben je geïnteresseerd in een workshop papierscheppen in de papiermakerij Doesburg neem dan contact op door een mail te sturen aan secretariaat@c-paper.nl.